Melyik Lidl-ben lehet kapni Bellarom Iced Coffee-t?
Figyelt kérdés
Ősz végén mindig eltűnik a polcokról.2021. dec. 30. 21:34
2/6 anonim válasza:
Off: kérdező ha megtudtad légyszi oszd meg velem is. 1-es én télen nyáron jeges kávét iszom.
3/6 anonim válasza:
Mert szezonális termék, tehát azok ősz végére kb elfogynak szeptember környékén meg feltöltik aztán ami marad általában ősz végéig azokat lejáró szavatosság miatt leveszik és elvitetik. Télen nincs szezonja, és akkor fagyi/jégkrém is csak maradékok maradnak amik azért elállnak következő szezon elejéig, akkor eladják és feltöltik frissel. Télen jegeskávét csak nagyon kevesen isznak ezért nem árulják meg nem is gyártják mert minek?
4/6 anonim válasza:
Mostmár akkor tudod, hogy szezonjában jól be kell vásárolni belőle. Én is így jártam tavaly télen, inkább nem is ittam kávét (a többi kávétól fáj a hasam) ☹️
Nyár végén vagy 15 dobozzal vettem.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez lesz a megoldás.
Kíváncsi vagyok, hogy melyik hónapban kerül újra a polcokra. Talán nem kell várni júniusig.
2022. febr. 4. 05:35
6/6 anonim válasza:
A nagyobb fajtákban bővebb választék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!