Emberek miért nem kis boltba járnak?
Figyelt kérdés
Nem vásárolok be előre. Olcsó,nincsenek sokan, 15 perc az egész2021. dec. 29. 16:28
21/29 anonim válasza:
Ha lenne a közelben normális üzlet, akkor is a kis boltba mennél?
22/29 A kérdező kommentje:
Igen. Nem bírom a tömeget. 16 forint a zsemle. Nagy boltba mennyi????
2021. dec. 30. 05:55
23/29 anonim válasza:
Nálunk a kisboltok a kicsi, túlzsúfolt helyek, amik többnyire metros aro termékeket árulnak hatalmas árréssel. A vizes zsemle jó esetben másnapos 25 ft-ért, választék nincs.
Ráadásul sokkal közelebb van a spar, lidl, ahol jobb minőséget kapok olcsóbban.
Nagy ritkán megyünk tescoba, az is max fèl óra, mert cèlirányosan intézzük a bevásárlást.
24/29 anonim válasza:
#22 Nem tudom, esetleg egyszer menj el, és nézd meg, hátha meggondolod magad. Szerintem nem ugyanaz a zsemle kerül 16, mint mondjuk 32 Ft-ba, bár nem hiszem, hogy a legolcsóbb ennyi lenne.
25/29 anonim válasza:
9-nek van igaza. Nagykerben dolgozom.
27/29 anonim válasza:
#22 Tegnap néztem (Bp, külváros), 26 Ft. De amit ennél "vesztesz", bőven visszajön máshol.
28/29 anonim válasza:
Nem tudom te hol élsz, de mifelénk a kisboltok kb. kétszer olyan drágák mint egy átlag szupermarket (Lidl, Spar, penny, akármi), cserébe sokkal kisebb a választék. Nem lep meg hogy csak akkor megy oda a legtöbb ember ha muszáj.
29/29 anonim válasza:
vidéken élek.
egyetlen kisboltba járok hetente 1-2x, oda is csak energiaitalért, nagyjából annyiba kerül, mint hiperben, és közel van a bolt.
minden mást Lidlben, Aldiban Tescoban. A kisbolt drága, és alig kapni vmit (főleg ha érzékeny vagy vmilyen ételre), van, h többnapos péksüteményt árulnak.
Ezen kívül a legtöbb kisboltban agyhalott bunkók dolgoznak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!