Mire jó a Penny kártya ha semmi haszna?
"Jó de mondjuk Tescoba, Spárba legalább adnak pontot, kupont pl amit le lehet vásárolni, de a Penny kártya meg nem ad semmit. Akkor miért is használnám?"
A Sparos sem ad lényegében semmit. Egyedül élek, szóval olyan óriási nagybevásárlásokat nem szoktam csinálni, de havi 40-et tuti ott hagyok a Spar üzletekben havonta és kb. 2-3 éve van Supershop kártyám. Most van 1800 pontom rajta, úgy hogy sosem költöttem el. Kitörölhetem vele a seggemet :)
Nyilván ezek a pontok nagy átverés kategória. Ha valaki rendszeresen tart nagybevásárlásokat (nagy a család, sok a gyerek, az unoka), akkor is évek alatt gyűlhet össze rajta pár ezer pont, amit - ha valaki akár most karácsonykor csinál egy nagy sütés-főzést, akkor simán, mindenféle mire költsem? -töprengést okozó fejtörés nélkül el lehet verni.
Nem is azért vannak, hogy jól járjon vele a vásárló, hanem azért, mert ez is egy vásárlásra ösztönző tényező, hogy 100(esetleg 1000) pontonként kapsz 1-2 pontot, és ha többet költesz, akkor többet, ha ritkábban, akkor kevesebbet. Ez egy marketingeszköz, ami egyáltalán nem hazai találmány, Ausztriában, Németországban, Olaszországban mindenütt vannak ilyen kártyák olyan bolthálózatoknál is, amilyenek itthon nincsenek is még jelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!