Sokan sokat trükköznek (lopnak) a Tescoba az önbevásárló készülékkel?
#10 Ha plusz kerül a rendelésedbe, ami nem lett felszámolva, azt azon kérik számon, aki beletette azt a pluszt, szóval lehet, hogy tisztességes akarsz lenni, de ezzel lehet kicseszel valakivel, ha sokadik eset vagy, lehet elbocsátják.
Boltból még soha sem loptam, nem bírnám idegileg, szét izgulnám magamat, így ez számomra nem lehetőség, de biztos, hogy sokan fognak trükközni vele. Remélem nálunk annyian, hogy arra az eredményre jusson a Tesco, hogy ez nem éri meg neki!
Nem tudom, hogy mi jöhet még? Esetleg nekünk, vásárlóknak kell felpakolni a polcra az árut, vagy kell vigyünk bevásárlókocsit is, esetleg Mi fogjuk eladni a termékeket (ahogy az egy reklámban már megvalósult), vagy utolsó vásárlóként Mi kapcsoljuk le a lámpát?
Soha nem megyek az önkiszolgáló kasszához és ezt az eszközt sem fogom sosem használni, és ha a jövőben nem lesz más, akkor soha többé nem megyek a Tesco-ba. Nem vagyok hajlandó támogatni olyat, ami munkahelyek megszüntetésével jár. Értem én, hogy jelenleg munkaerőhiány van bolti eladó munkakörben, de a munkaerőhiány az egy változó dolog, valamikor munkaerőhiány van, valamikor meg munkahelyhiány van. A műszaki technika viszont egy állandó dolog, az állandóan biztosítható! Ezért nem adom át ezt a technikának, mert az ha a helyébe lép, az a helyét nem adja vissza, ha arra szükség van! Ez nem egy olyan dolog, amit jobban csinálna a gép az embernél, azaz nem egy robotgépkar egy gyártósoron, hogy emiatt volna létjogosultsága!
Úgy gondolom, hogy szimplán veszekedni akarsz! Ne vidd el ezt a dolgot szélsőséges irányba, pláne ne rossz példákkal!
Munkahelyről beszéltem, mi köze annak a mosáshoz és közlekedéshez? Nem vagyok technika ellenes, ha az volnék, elvonulnék amishnak!
"Ha plusz kerül a rendelésedbe, ami nem lett felszámolva, azt azon kérik számon, aki beletette azt a pluszt, szóval lehet, hogy tisztességes akarsz lenni, de ezzel lehet kicseszel valakivel, ha sokadik eset vagy, lehet elbocsátják."
Nem így van. Mint írtam, nem Magyarorszagon élek. Itt tisztában vannak vele, hogy emberek vágyunkba hibázhatunk. Eh is bele van kalkulálva a rendszerbe. Pár hete változtattak amúgy, jelenleg az az útmutató, hogy 4 vagy annál kevesebb termék eseten nem kell jelezni sem, ha annal tobb van pluszban, akkor érdemes, mert esélyes hogy valaki mas rendelését kaptad meg.
17
Soha tobbet nem mesz abba a boltba a tavolsag miatt?
Vagy 3 nappal kesobb mar nem lehet visszavinni?
Levi!
Nem lesz attol valaki rossz munkaerő, hogy egyszer-kétszer hibázik. Megegyszer, nem Magyarország. Itt fiygelembe veszik, hogy emberek dolgoznak.
19-es egyetertek veled. En a 10-esnek irtam kisse talan kuszan. Azt irta, ha valaki hibazgat, azt kirugjak elobb utobb. Erre irtam, hogy, ha azon a munkahelyen az elvaras az, hogy x hibanal kevesebbet kovess el, akkor annak mennie kell, aki nem tudja ezt teljesiteni. Nem pedig a vevonek kell befognia a szajat, hogy a gyengen teljesito munkaero ott maradhasson.
A magyar moralt, azt altalanossagban irtam, hogy mindenki leirja nagy buszken, hogy mit lopott. Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy par Forintert eladjak ezek az emberek a becsuletuket. Egy biobananert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!