Melyik élelmiszerboltban vannak a legalacsonyabb árak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 13:40
4/13 anonim válasza:
Penny és Lidl. De a lidl-t jobban szeretem,az ottani márkák nekem jobb minőségűnek tűnnek.
5/13 anonim válasza:
Attól függ, mi. Csirkemell pl. mindig olcsóbb az Auchanban, mint a Lidl-ben.
6/13 anonim válasza:
Attól függ milyen termékek árai, és hogy mikor?
7/13 anonim válasza:
Sokat költöztem,így a legtöbb nagyobb láncba jartam rendszeresen,attól függően mi volt közel. Nem mentem akciókra és a drágábbat is megvettem ha azt szerettem ( pl.nem saját markát). Mindegyiknél legalább egy évet nézhetek,átlag fizetés nagybevásárlásnál, listám:
-Penny
-Lidl
-Aldi
-Tesco
-Spar/Interspar
Szóval átlagolva nézem, en így döntöttem el,melyik a legolcsóbb.
4es voltam
8/13 anonim válasza:
Ez termékenként eltérő meg sok helyen nem olcsóbb a termék csak van egy rosszabb minőségű opció is. Tehát ez azért nem annyira könnyen meghatározható.
9/13 anonim válasza:
attól függ, hogy angyrészt miket vásárolsz. amúgy az auchan saját márka, utána a teso és utána a penny
10/13 anonim válasza:
Van olyan hely ahol olcsóbb mindig a darált hús csak az be is van áztatva, tehát a vízért is fizetsz. Szóval ez nem ilyen 1+1=2 jellegű dolog. Ha csóró vagy szemfülesnek kell lenni, képben kell lenni mindennel és bele kell fektetni az energiát, hogy körbejárd az üzleteket és mindenhol azt vedd ami az adott helyen a legkedvezőbb. Ha csak egy helyre mész akkor mindenképpen fizetsz a lustaságodért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!