Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Budapesten nagyker áron hol...

Budapesten nagyker áron hol vannak üzletek?

Figyelt kérdés

Ahol olcsók is az üdítők, élelmiszerek.

Gondoltam a penny marketre de ha esetleg tudtok olcsóbbat segítsetek légyszi!

Köszönöm.

2021. aug. 10. 07:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagykerben mezei vásárló nem vehet árut. Azért nagyker, mert a kiskereskedelmet szolgálja ki, nem az egyéni vásárlókat.
2021. aug. 10. 07:29
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
A nagyker azért olcsóbb, mert nincs rajta az áfa. Magánszemélyként nem vehetsz áfa mentes dolgokat. A penny marketben ugyan úgy kell áfát fizetni ahogy a többi boltban.
2021. aug. 10. 07:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor ugy kerdezem hol erdemes vasarolni szerintetek ahol nem olyan magas az arak?
2021. aug. 10. 07:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Na de hol? Mert azért Budapest elég nagy. Hiába írok neked egy szuper erzsébeti boltot ha te Békásmegyeren laksz, és oda - vissza 3 órát kéne utaznod, ami ráadásul anyagilag is annyiba kerülne, hogy olcsóbban jönnél ki ha drágában veszel meg mindent a sarki boltban.
2021. aug. 10. 08:16
 5/11 anonim válasza:
93%

Szerintem a sajátmárkás dolgokat keresd, legyen az Penny, Lidl, Aldi, Spar. A legolcsóbb a Penny, bár én azt nem ismerem. Lidl-Aldi szerintem jó áron van, olcsók a sajátmárkás termékek és jó minőségűek, én szeretem őket, ártól függetlenül is van, hogy azt veszem, mert finomak. Spar az drágább kategória, ha az olcsóság a lényeg, akkor ne oda menj. Coop-ot, Cba-t inkább nem véleményezem, nem szeretem, nem járok oda. Tesco-nak is vannak saját márkásai, ezt sem ismerem annyira, de a Tesco-ban sok akciós dolgot ki lehet fogni.

A lényeg, ne kis boltba menj, az mindig ráfizetés és vegyél több adagot valamiből, nézd meg a környékeden az akciós újságokat és ollózd össze, mit hol érdemes venni (persze tényleg a környéken legyen, most 10 km-el odébb ne menj valamiért, csak mert 100 Ft-al olcsóbb).

Mivel ételek tekintetében is erős infláció van, érdemes a tartós élelmiszerekből többet venni, ami eltartható 2022. augusztusáig vagy 2023-ig (pl. konzevervek, tészták, víz, tartós tej, kávé, kakaó, mélyhűtött áru, hús stb., ezt te tudod mit szoktatok vásárolni).

Tipp: jó minőségű zacskós kenyeret, szeleteltet vegyél közeli lejáratút vagy aznap lejárót, vegyél belőle több darabot, ezek elég akciósak, van, hogy 1/3 áron. Porciózd ki annyi adagra, amennyit szoktatok enni egy nap és tedd be a mélyhűtőbe, hónapokig konzerválód így az állagát. Ha szükség van a kenyérre, vedd ki az adott adagot és tedd ki a konyhapultra, kb. 30 perc alatt kiolvad magától, ha sietni kell, ha van kiolvasztós mikród (általában már azért a 90%-on van), mikrótól függően perc alatt kiolvad. Az állaga a kenyérnek tökéletes lesz. Másik tipp, ha van friss péksüti vegyél, de tényleg friss !, szottyadtat ne, és rakd el szintén porciózva, hónapokra, ha kell csak az adott adagot, akkor a fent leírt módon olvaszd ki. Felvágottat is el lehet tenni a hűtőbe porciózva, ha akciós. Sajtot is el lehet rakni, vegyél akciósan többet, felvágva darabokra be a mélyhűtőbe, vagy reszeld le és légmentesen eltéve. Nézz után a mélyhűtős dolgoknak, most csak párat soroltam fel, de ezzel pl. rengeteget lehet spórolni, hogy amit tudsz elraksz a mélyhűtőbe.

2021. aug. 10. 08:44
 6/11 anonim válasza:
83%
A felvágottnál mélyhűtőt akartam írni, hogy porciózva azt is el lehet rakni.
2021. aug. 10. 08:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Vil-For Élelmiszer-Vegyes Nagykereskedés

Ide lehet menni?

2021. aug. 10. 08:53
 8/11 anonim válasza:
92%

Nem:

Mit kell tennem ahhoz, hogy vásárolhassak a VIL-FOR-ban?

Mindössze annyit kell tenned, hogy fogod eredeti céges papírjaidat, és bemutatod őket regisztráció céljából:

Vállakozóként

vállalkozói igazolványod

vagy az úgynevezett vállakozói igazolásod

működési engedély

továbbá egy meghatalmazás, amennyiben

nem a cégtulajdonos jön vásárolni

Cégként

társasági szerződés

aláírási címpéldány

cégkivonat

adószámos bélyegző

működési engedély

továbbá egy meghatalmazás, amennyiben

nem a cégtulajdonos jön vásárolni

Egyesület/Alapítvány/Önkormányzatként

Áfás számlára vásárolhatsz diszkont áron!

Csak kereskedőket illetve viszonteladókat szolgálunk ki.

2021. aug. 10. 08:56
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
Neked diszkontok kellenek leginkább, ott szoktak olcsóbbak lenni a termékek mint az ismert boltokban. Pesterzsébeten ott a Family Diszkont, de fogalmam sincs neked az megfelel-e vagy sem.
2021. aug. 10. 09:37
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

9-es

Az tényleg jó, én is szoktam odamenni. Múltkor pld. tonhalsalátát vettem kb. fele annyiért mint amennyiért a METRO-ban szoktam venni. Vagy 0.33-as dobozos Pepsi 100 Ft-tal olcsóbb mint a SPAR-ban.

2021. aug. 10. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!