Egy piacon gondolatolvasással kell kitalálni, hogy a gyümölcsöt el kell venni, vagy kérni kell?
"Az eddig olvasottak alapján valószínűsíthető hogy akkor is te néztél be valamit."
Gondolom az volt a hiba, hogy én ismeretlen voltam azon a vidéki strandon, míg mindenki más helybéli és egy csomószor volt már ott.
Ezen nem lehet mit legyőzni. El kell viselnem, hogy állandóan szerencsétlen vagyok. Ti, ha bementek egy üzletbe, genetikailag akkor is tudjátok hogyan folyik a vásárlás menete, ha még soha nem voltatok ott. Az emberek többsége hozzátok hasonló. Én genetikailag nem rendelkezek ezzel a képességgel.
Ez a strandi dolog számomra teljesen érthetetlen.
Ha nem ismerem a helyet, elbattyogok az ablakhoz, megnézem miért állnak sorba, s beállok oda ahová akarok.
Lányom pontosan ilyen, 17 éves.
Vagy be se mer állni a sorba, vagy ha lehet rossz helyre állni, fordítva csinálni valamit, valami hülyeséget mondani, az biztos, hogy neki sikerül.
Járunk pszichológushoz egyéb szorongások miatt. A köznyelvben ezek az emberek "bambák",ahogy itt is írták, valójában szociális fejletlenség a diagnózis enyhe autisztikus tünetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!