Mit érdemes venni a Lidlben, ha pár napig nem lesz idő sütni-főzni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 12:49
1/10 anonim válasza:
A hűtő szekcióban lévő lasagne elég jó (ChefSelect), azt csak be kell tenni a sütőbe, ezen kívül nézz körbe a fagyasztott szekcióban, pl. csirkeszárnyak ( [link] ), burgonyakrokettek, stb. amit csak be kell tenni a sütőbe.
2/10 anonim válasza:
Mirelit pizza nekem mindig opció ilyen időszakokra, vagy ha nem fontos, hogy meleg kaja legyen, akkor péksüti, vagy valami müzli joghurttal, esetleg gyümölcs, vagy valamilyen halkonzerv, vagy konzerves kaja, bár azokat még nem próbáltam. Ezenkívül vannak még ezek a dobozos kaják, abból venni egy párat, azokat csak meg kell melegíteni.
3/10 anonim válasza:
Hát attól függ. 20 perced sem lesz sütni-főzni, vagy mikróba rakni? :D
Vannak előre készített, egész finom fasírtok, zöldségfasírtok, halak, pizza, rántott sajt. Ezek mind fagyasztott árúk, de 20 perc alatt kész vannak.
Vagy van ez a konzerves töltött káposzta, bab stb, amit csak fel kell melegíteni egy tálban. De lehet kapni ilyen papírdobozos készételeket is, amiket úgy ahogy van, be lehet rakni a mikróba.
4/10 anonim válasza:
A lidl készételek egész finomak, csak mikrózni kell.
5/10 anonim válasza:
Ha van hűtési lehetőségetek, akkor bármit!
Ha nincs, akkor kell kicsit gondolkozni.
Amiket előttem felsoroltak, azok mind jók.
6/10 anonim válasza:
Konzervet es ragcsakat, meg tartós kenyeret..
8/10 Moon_Walker válasza:
a lidli általában szerintem szar, kicsi a választék, silány termékek.
kivétel a pékáruk, alapélelmiszerek.
9/10 anonim válasza:
Sólet konzervet NE vegyél! Olcsó volt, vettem. Nem bírtuk megenni.
10/10 Moon_Walker válasza:
és nem az ízére gondoltam, hogy szr, hanem a minőségére, összetételére. a leghitványabb, még épp eladható ragasztott felvágottak, adalékolt vackok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!