Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Más tapasztalt olyat, hogy...

Más tapasztalt olyat, hogy különböző boltokból vett csomagolt terméknek más íze van? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokra gondolok, mint üdítők, nassolnivalók, amiknek elég egyértelmű, hogy mindenhol ugyanolyan ízűnek kellene lennie. De mégis van, hogy megveszek pl. egy Liptont, ami valamikor nagyon ízlik, máskor meg nagyon rossz íze van, ha máshol veszem. Sós kukinál is észrevettem, hogy valamelyik boltban kellemes sós, a másik boltból véve ugyanaz a márka, ugyanaz a csomagolás és mintha nem lenne rajta só.
2021. máj. 28. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a tárolás miatt, de leget esetleg hamisítvány is.

Én vitaminnál(!) is tapasztaltam...

2021. máj. 28. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van az eredeti, a licenc alapjan gyartott es a hamisitott ... mindegyik egyforman nez ki de megis mas.
2021. máj. 28. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a Lidl vaníliás cappuccinot szoktam inni, és sajnos mindig más íze van.

Kb. 3-4 porból keverhetik, gondolom, nem egyenletesen keverik össze ezt a 3-4 port összeöntés után, és hol több benne a kávé, hol több az édesítő, hol több a vanília...

2021. máj. 28. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ hol gyártották. A nutellánál pl még a színe sem ugyanolyan egy osztrák meg egy lengyel gyártmánynak.

Akár ugyanabba a boltba is jöhet máshonnan szállítmány ,annak más íze lesz.

2021. máj. 28. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
97%
Volt már rá példa, szerintem is a tárolás az oka.
2021. máj. 28. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt több gyárban is készítik ugyanazt a terméket, és bármilyen érthetetlen, nem lesz egyforma, a másik ok egyértelműen a hosszas, nem megfelelő tárolás.
2021. máj. 28. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A lipton zöld tea üdítőnél én is tapasztaltam már, hogy valahol még a színe sem egyezik meg, nem csak az íze. Biztos tárolástól is függ.
2021. máj. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!