Milyen volt az első online élelmiszer vásárlás élményetek?
Olyanokra gondoltam pl.,hogy mennyiségben és minőségben azt hozták,amit rendeltetek?
Így értettem az "élményt".
Amit hoztak, az rendben volt, csak a rendelés maga volt nagyon nehézkes, mert az oldal szervezése rettentöen rossz, kb 30 tételböl álló rendelés összeállítása erös fél óra volt, mert mindig keresgélni kellett az oldalon.
Ennek ellenére máskor is rendelek, mert egyelöre nem sok lehetöségem van másra különbözö okokból.
15 éve biztos vannak már webshopok, és még mindig csodálkozik valaki, és szerencsének tartja, ha azt kapja, amit megrendelt? Nekem ez olyan fura, mint ha ez valami misztikus dolog lenne, hogy hú, rendeltem egy könyvet meg egy hangszórót, és basszus, tényleg kihozták, és azt hozták ki, és össze se volt törve, el se volt szakadva.
Oké, most sarkítottam, de vannak, akiknek ez tényleg csodaszámba megy még.
Én élelmiszert nem szoktam rendelni, hacsaknem pizzára, vagy ilyesmire gondolunk. Kávét szoktam rendelni a Nespressotól, ami élelmiszer, vagy ritkán bort, csokit (olyat, amit boltban nemigen árulnak). Soha semmivel nem volt még problémám, mindig azt kaptam, abban a minőségben, ahogy vártam.
5,6!
Szuper. Kár hogy a kérdés az élelmiszer rendelésre vonatkozott....
8!
A pizza nem kifejezetten élelmiszer itt. Nyilvánvalóan arra gondolt, amikor a héti bevásárlást intézed online. Tudod, kenyér, tej, hús, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!