Reggel 6 órakor fel fognak tudni nekem váltani egy boltban egy tízezer forintost?
Figyelt kérdés
Reggel munka előtt még be kell mennem a közértbe.6-kor nyit a közért,nyitásra már ott leszek,hogy beérjek a munkahelyre.Kb.ezer forint értékben szoktam vásárolni.Fel fogják tudni nekem váltani a tízezrest reggel 6-kor nyitáskor?2021. jan. 1. 20:46
1/15 anonim válasza:
Vásárolj reggelit, újságot abból kénytelenek visszaadni
2/15 A kérdező kommentje:
#1 újságot nem szoktam venni,péksütemények meg innivalót.Meg valami gyümölcsöt.
2021. jan. 1. 20:51
4/15 anonim válasza:
Vissza persze. Ha hirtelen egyszerre 1 ora alatt mindenki 10ezressel fizet na az mar baj lehet...ugyanis semmilyen bolt nem BANK. De nyilvan ertelmes felnott emberek megoldjak, nem pedig hisztiznek mint egyesek...lasd Afoldi R.
5/15 anonim válasza:
Áruházban biztosan, de kis közértben nehezen. Én patikában dolgoztam, reggel 8 órai nyitáskor az első vásárló 10 ezressel akart fizetni pár száz forintos tételt. Össz-vissz ennyi szokott lenni a kasszában nyitáskor, kértem, hogy keressen kisebb címletet. Erre azt mondta, gondolta, hogy felváltjuk..
6/15 A kérdező kommentje:
#5 kis közértben fogok vásárolni,lehet hogy én leszek az első vásárló.Kb.ezer forintért fogok vásárolni és csak tízezresem van.
2021. jan. 1. 20:59
7/15 anonim válasza:
Láttam már olyat, hogy a közért pénztárosa "saját zsebből" felváltotta a tízezrest, majd utána elszámolt, mintha eleve én adtam volna a kisebb pénzt
(Vagyis előbb a sajátjából felváltotta nekem a pénzt, majd utána számoltuk el a termék kifizetését)
Általában egy tízezres nem fog ki rajtuk, bár ha első vásárló leszel, morognak érte :)
8/15 anonim válasza:
Jajj de imádom... aztán mikor látod, hogy ott fityeg az ezres, meg az ötszázas... de jaaaaa, neki nincs kisebb...
9/15 anonim válasza:
Fizess kártyával, akkor nincs probléma.
10/15 anonim válasza:
Örülni nem fog, az 100 %, de ha tudja, megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!