A Metro áruházakban, hogy vannak most a nyílt napok? Szeretnék benézni először csak megnézni van-e amit szeretnék és venni ezt azt, később pedig autóval. Csak nem vagyok vállalkozó így maradna a nyílt nap, ha lenne.
Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 17:24
11/18 anonim válasza:
Onnan gondolom kedves #10, hogy a kérdező konkrétan leirta, h nézelődni menne
12/18 A kérdező kommentje:
Na meg ki adna 800 forintot egy import kóláért, ha 500-ért is van? Na meg rengeteg minden van ott.
2020. dec. 7. 18:36
13/18 anonim válasza:
Kérdező, azért lepontozni túlzás szerintem. Szomorú, h bármikor beugrok egy boltba, celiranyosan megyek, és elalljak az emverek az utamat, mozogni se lehet mar.. Mindezt egy vilagjarvany közepén. Mindenki csak nezelodik. En meg a legnagyobb bevásárlóközpontokban is max 5perc alatt vegzek
14/18 anonim válasza:
11: leírta, hogy egy konkrét termék érdekli... elmegy, megnézi és visszamegy, ha van, ez 2 db célirányos látogatás. Sztem is komolyan kell venni a coviddal kapcsolatos szabályokat, de ez már nagyon durván a ló túloldala, élni is kell, nem lehet bezárkózni örökké ha rajta van a maszk, és tartja a távolságot, akkor mi is a gond...? De nem offolok tovább...
15/18 A kérdező kommentje:
Én eddig is betartottam mindent. Mondjuk a vérengző nyugdíjasokról is lehetne beszélni idősávon kívül.
2020. dec. 7. 19:23
16/18 anonim válasza:
13-as miért lenne túlzás a lepontozás? Nem a kérdésre válaszoltál, hanem elkezdtél valami tök más senkit nem érdeklő dologról okoskodni. Van egészség kategória, ahol lehet a vírusról beszélgetni, ez itt nem az. Szóval a válaszod 0%-ban volt hasznos. A királyi többes meg még idegesítően modoroshkodó is.
Kérdező, vannak, de én nem találtam neten időpontokat. Elvileg az ügyfélszolgálatot lehet felhívni érdeklődni, hogy mikor tartják őket.
17/18 anonim válasza:
Én tegnap hívtam a telecentert, hogy megkérdezzem, lehet én vagyok gyenge képességű, de sehol nem volt általános infókérés élő embertől, csak géphang... operátorral panaszkezeles miatt lehetett beszélni. Szóval mi szombaton hajnalban elmegyünk személyesén és kérünk kártyát, és bízunk benne, hogy beengednek. Tavaly ilyenkor már lehetett menni, ha jól emlékszem.
18/18 anonim válasza:
Kérdező, én nyáron voltam legutóbb, akkor is ilyen nyílt napok voltak, akkor a bejáratnál a pultnál megkellett mutatni személyit,lakcímkártyát azt hiszem,alá kellett írni pár lapot,adtak is egy papírt amin az adataid rajta vannak és azzal mehetsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!