Az idén mért nincs nagy kínálat kiwiből, sem mandarinból,narancsból?
Figyelt kérdés
Ilyentájt dőlni szokott a polcokon a déli gyümolcs, most valahogy elég gyér a kínálat.
Még soha nem volt ilyen, lehet a Covid játszik közre?
2020. dec. 6. 22:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem a Covid, az éghajlat változás is. Meg egyre drágább minden. Mi mikor akartunk narancsot venni, az egész tiszta penész volt lehet ezért inkább raknak kevesebbet, hogy ne tömegesen romoljon meg.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom hol elsz, de itt kb a boltosokra romlik annyi van
3/5 anonim válasza:
Nálunk is van bőven mindenhol. És azt vettem észre hogy a mandarin jobb mint valaha! Életemben nem ettem olyan finom mandarinokat mint amilyeneket idén lehet kapni. Az első adagnál azt hittem hogy csak jól kifogtam, azóta akárhol vettem, ugyanolyan jó volt.
4/5 anonim válasza:
A mandarin kilója 400 valamennyi (a narancs és a kiwi drágább), bár a minősége tényleg fura. Mintha nem lenne olyan friss, könnyebben romlik. Viszont nagyon finom!
5/5 anonim válasza:
Csak tudnám mitől olcsóbb mint az itthoni alma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!