Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az idén mért nincs nagy...

Az idén mért nincs nagy kínálat kiwiből, sem mandarinból,narancsból?

Figyelt kérdés

Ilyentájt dőlni szokott a polcokon a déli gyümolcs, most valahogy elég gyér a kínálat.

Még soha nem volt ilyen, lehet a Covid játszik közre?

2020. dec. 6. 22:03
 1/5 anonim válasza:
75%
Szerintem a Covid, az éghajlat változás is. Meg egyre drágább minden. Mi mikor akartunk narancsot venni, az egész tiszta penész volt lehet ezért inkább raknak kevesebbet, hogy ne tömegesen romoljon meg.
2020. dec. 6. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol elsz, de itt kb a boltosokra romlik annyi van
2020. dec. 6. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is van bőven mindenhol. És azt vettem észre hogy a mandarin jobb mint valaha! Életemben nem ettem olyan finom mandarinokat mint amilyeneket idén lehet kapni. Az első adagnál azt hittem hogy csak jól kifogtam, azóta akárhol vettem, ugyanolyan jó volt.
2020. dec. 6. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A mandarin kilója 400 valamennyi (a narancs és a kiwi drágább), bár a minősége tényleg fura. Mintha nem lenne olyan friss, könnyebben romlik. Viszont nagyon finom!
2020. dec. 6. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Csak tudnám mitől olcsóbb mint az itthoni alma...
2020. dec. 6. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!