Újak vagyunk SZÉP kártya ügyben. Úgy láttuk, hogy elfogadja a Coop. A Coopban minden terméket meg lehet SZÉP kártyával vásárolni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 11:50
1/10 anonim válasza:
Hentesárut, felvágottakat meg Fornettit. Nálunk legalábbis.
2/10 anonim válasza:
Meg csak vendéglátás alszámláról.
3/10 anonim válasza:
Vegyiárút nem. Amúgy mindenre elfogadják, de csak a vendéglátást.
4/10 anonim válasza:
Hát nálunk az egyik kasszás elfogadja mindenre (akár popsitörlőre is) a másik meg nem (alkoholra se). Így aztán nem is szoktam ott elkölteni. Lutri. Van egy kisbolt ahol fixen elfogadják mindenre. Inkább oda megyek.
Van amúgy kereső, hogy hol fogadják el
5/10 anonim válasza:
Legjobb abban az üzletben kérdezni, ahol vásárolni akar az ember...
6/10 Meton válasza:
Ahol van készétel, ott lehet, hogy elfogadják, de a Coop-ról még nem hallottam, ennek én is utána járnék. Néhány húsboltról tudok, ott minden más élelmiszert is lehet vele vásárolni.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2020. júl. 17. 18:27
9/10 Meton válasza:
Igen, ahol a COOP-ban van grillezett cucc, ott elfogadják. Én rendszeresen vásárolok és válogatás nélkül mindent SZÉP kártyáról fizetek. Ha jól tudom, január 31 a határidő, amíg elfogadják a szabadidő alszámlát is, utána viszont csak a vendéglátást.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ide is írtok? https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
2021. szept. 23. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!