Melyik a kedvenc üzletetek napi és nagybevásárlásokhoz?
Aldi.
Nem igazán szoktunk nagybevásárolni, minden héten megyünk és megvesszük ami kell.
Nagy ritkán ha arra járunk akkor beugrunk az Auchanba is. Kb évente.
Coopba megyek ha csak lehet. Olcsóbb mint a többi, és általában jobb is az áru.
Ha valami speckó dolog kell akkor meg szaküzletbe, mert különben pórul járok.
Pl most vettem bicóra hátsó csomagtartót a auchanban, az enyémre nem volt jó.
Szerencsére ki tudtam cserélni az asszonyéra, neki jó volt ez is, az övé amit vettem neki bicós boltban pedig univerzális.
Spar - Ide megyek jó felvágottért reggelihez, Tapasztalataim szerint itt a legjobb venni a felvágottat, ami közel is van a lakhelyemhez + nagy a választék közülük
Tesco - Ide megyek nagy bevásárláskor, Havonta, évente attól függ mikor kell valami, sok minden megtalálható benne és ha kell az Obi is mellette van
Penny - Ide megyek a heti bevásárláshoz, Ez a legkorrektebb hely szerintem, csak túl messze van, nincs húspultjuk mint a Spárban (pedig kéne),
Lidl - Ide soha nem megyek mert folyton átvernek, Semminek nincs helye és sokszor az akciós termékek kiderülnek hogy hát nincsenek is.
Oda menj ami közel van, én coopos vagyok, mert bárhol laktam közel volt.
Ha teszko lenne oda járnék, ha lidl akkor meg oda.
Egyik miatt sem éri meg utazni, nem spórolsz annyit amennyi időt elvesztegetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!