Csak ott vásárolnak abban a retekben, ahol nincs a közelben alternatíva.
2020. máj. 6. 21:28
2/13 anonim válasza:
Aldi,lidl 100* jobb még a tesco is.
Pennynek 1-2 terméke olcsó,de kevés a választék és marha drága...
2020. máj. 6. 21:42
3/13 anonim válasza:
Soha nem járok a Pennybe, pedig az van a városban, Lidl meg Aldi nincs, mégis oda megyünk inkább.
2020. máj. 6. 21:50
4/13 anonim válasza:
Azért szeretek ott vásárolni, mert nálunk a Coop meg a CBA a konkurencia, azoknál több szempontból jobb. Az Aldi-nál, Lidl-nél nem jobb.
2020. máj. 6. 21:54
5/13 anonim válasza:
Össz-vissz 2-3 olyan termék miatt megyek oda alkalmanként, amit máshol nem kapok.
2020. máj. 6. 22:00
6/13 anonim válasza:
siker?? gondolom ott, ahol más nincs, jól megy a penny. mindenhol máshol lekörözi kb az összes áruházlánc
2020. máj. 6. 22:05
7/13 anonim válasza:
itt Nyírbátorban hatalmas forgalma van és rengetegen cigányok. vannak olyan sajátmárkás termékeik amik amúgy is olcsóbbak, vagy egy aktuális heti akcióban rengetegen rárabolnak, mert jobban jön ki a környező boltok kínálatától. itt rajtuk kívül csak egy spar és néhány coop van a központban, lehet ez is rátesz ki mit választ
2020. máj. 6. 22:08
8/13 anonim válasza:
Meglepődtem a válaszokon.
Szeretem a pennyt, mert mindent olcsóbban meg tudol venni alapból is, de nagyon sokszor van akció, mikor igazán kedvezőek az árak és a sajátmárkás termékek is nagyon jók. Kivéve az öblítő, mert az nagyon büdös :D de mással teljesen meg vagyok elégedve.
Sajnos tőlünk messze van, így inkább a hozzánk közeli sparba járok, azzal aincs bajom, de a pennyt jobban szeretem.
2020. máj. 7. 16:50
9/13 anonim válasza:
Én is szeretem a pennyt ,alap dolgokat veszek főzéshez ott de pl múltkor lenor oblito is nagyon jo akcióban volt ,kola is gyakran akciós a pepsi olyankor betàrazok és hónapokra elég.
Lidl jobb valamivel, de az helyben nincs , így marad a penny. Én spec a Tescot nem szeretem ,mások meg odavannak érte
2020. máj. 7. 22:38
10/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem tudok mindent egy helyen megvenni, van, amit a Pennyben nem kapok, csak a Sparban vagy Tescoban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!