Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A bolti dolgozok (én most egy...

A bolti dolgozok (én most egy Lidlben voltam), miert nem hordanak még mindig kotelezoen maszkot? Abbol kiindulva, h naponta mennyi emberrel talalkoznak, eleg nagy esellyel valhatnak ferozoforrassa.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 13:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a cég biztosit maszkot kék kesztyüt és szemüveget de én 12 órában hordom és fertötéenitek ha leveszem mert 2 féle fertötlenitöt biztosit a cég

Nem mindenkinek biztosit a cége ilyeneket pedig ez multi ahol dolgozom és a lidl is multi...

23/n

2020. ápr. 25. 16:12
 12/17 A kérdező kommentje:

A gyogyszertarban ahova nèha bemegyek, meg a dm—ben már van maszk az eladókon. Ja, egyszer Media Marktba is kellett mennem, a penztarosokon, es a biztonsagi oron ott is volt.

Amit az egyik valaszolo írt, hogy csak elriasztanak a vasarlokat. Egy ismerosommel beszelgettem ket-harom hete, es akkor felulrol tenyleg ez volt az utasitas, hogy ne hordjanak maszkot az elriasztas miatt. Bar egyreszt azota eltelt harom het, masreszt meg remelhetoleg mar mindenki tudataban van annak, hogy tunetmentesen is fertozhet barki, ug, hogy fogalma sincs rola, hogy beteg....

En komolyan azt gondolom (es nem vagyok egy halalra parazom magam tipus), h az alapveto etika, meg viselkedes resze lenne most, hogyha zart terbe mesz, vegyel maszkot.

Remelem, hogyha kotelezove teszik a boltokban a maszkot (Bp-n vannak ugye ilyen tervek), az az eladokra is vonatkozik majd, plusz lesz ember, aki betartatja, ugyanugy, ahogy a savos vasarlast....

2020. ápr. 25. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Mit nem értesz azon, hogy a kórházakban fertőződtek meg az emberek, nem a boltban?
2020. ápr. 25. 20:15
 14/17 A kérdező kommentje:

Ezt milyen forras alapjan allitod ennyire magabiztosan?

De tudomanyt szeretnek forraskent, nem Blikk szintu online lapokat. Bar ilyt eskuszom meg ott se lattam

2020. ápr. 25. 20:28
 15/17 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nálunk a polgármester előírta, hogy aki emberek közé megy az hordjon maszkot. Legyen.

Az Aldi elé biztonsági őrt is állítottak, és szép nagy betükkel virít, hogy csak akkor menjél be, ha van maszkod. Legyen.

DE: hogy várja el a vásárlóktól ennek komolyan vételét, amikor az alkalmazottain sincsenek maszkok. Őket nem fertőzi meg az az 1-2 vásárló, aki analfabéta vagy csak szimplán fityet hány az Aldi kérésére és maszk nélkül flangál?

Ha valamit elvárnak vagy kérnek akkor nekik kéne elsőnek jól példával előljárni, hogy igen komolyan vesszük a helyzetet és nem csak elköltöttük a pénzt szép plakátra, mert annyira sok a lóvé... Én ezen akadtam ki nagyon. Hogy oké hogy kérnek, be is tartom, erre pont ők akik tojják telibe...

2020. ápr. 26. 09:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves 62%-os én nem kórházban kaptam el, mégis bizonyítottan elkaptam :))
2020. ápr. 26. 12:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Amit irtal 16-os válaszolo, az nagyon durva :S mennyire gaz mar ez igy....
2020. ápr. 26. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!