Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tesco Dobozt rendelt már...

Tesco Dobozt rendelt már valaki? Mi van benne?

Figyelt kérdés

[link]

Lassan boltba kéne menjek, de köhögök és az a tippem, hogy elkaptam ezt a szart, nyílván így meg nem megyek. Más házhozszállítási lehetőség meg itt nincs.

2020. ápr. 17. 10:50
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Mármint látom itt a listát, de a valós tartalom érdekelne. Márkák is, stb
2020. ápr. 17. 10:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Márkák is vannak az oldalon.

[link]

2020. ápr. 17. 10:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ott a részletes lista, márkákkal, mindennel:

[link]

2020. ápr. 17. 10:55
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy mi a frászért lenne bárkinek szüksége instant krumplipürére...? o.O
2020. ápr. 17. 10:56
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
4 Szerintem a csoki, a puding, a kakaó, a leveskocka, a lekvár is a felesleges dolgok közé tartozik, látszik azért, hogy brit cég :D
2020. ápr. 17. 10:58
 6/18 A kérdező kommentje:

Á, köszi, ezt nem láttam

Egész őszintén, ilyen cuccokat nem szoktam vásárolni

Csak paradicsompürét, olajat, csokit, hüvelyeseket... többivel azt se tudom mit kezdhetnék hirtelen, de múlt hét hétfő óta köhögök és előtte sem sokat vásároltam, de kb még egy hétre való kajám van kisváros, nincs házhozszállítás, legközelebbi rokonom is 70 km-re lakik. Szóval, ha marad a köhögés, akkor ez az egyetlen opcióm.

Mondjuk, kávé meg tea, meg a tej fogyaszthatatlan számomra, mert egyiket sem ihatom.

2020. ápr. 17. 11:23
 7/18 A kérdező kommentje:
A másik, hogy ez messze nem ér 12ezret, még akkor sem, ha a szállítási költséget is figyelembe veszem.
2020. ápr. 17. 11:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyre több helyen vállalnak kiszállítást vidéken is. Nézz körül a városodban, van-e rá lehetőség rendelni.
2020. ápr. 17. 11:44
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Én tegnap az evedd.hu oldalról rendeltem élelmiszert és mosogatót, mára itt lesz.
2020. ápr. 17. 11:57
 10/18 A kérdező kommentje:

Hát, átértékeltem,, pontosan mennyi kajám van ill találtam 4 doboz bögrés levest is és úgyis fogyókúráznom kéne, szóval, van itthon szűken 2 hétnyi kaja.... Túlsúlyos vagyok, szóval éhenhalni nem fogok. 😁És mivel a bevételem jócskán megcsappant inkább nem adok olyasmire pénzt, aminek a felét nem tudom használni sem :( Még megnézem a linket, amit dobott valaki.

Múlt hét hétfőn kezdtem köhögni, előtte 1-én voltam kint olyan helyen, ahol emberek is vannak. Az előtt 2 hét alatt egyszer találkoztam a postással vagyis nagy eséllyel, akármi is ez elsején fertőződtem meg, szóval 2 hét múlvára el kell múljon.

Lázam nincs, csak köhögés (abban is volt 3 nap szünet).. Influenza ellen be vagyok oltva, szóval az nem lehet. De biztos, ami biztos a következő 2 hétben maradok a fenekemen itthon, nehogy megfertőzzek valakit.

2020. ápr. 17. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!