Honnan lehet beszerezni?
Erre gondoltál Tisztelt Kérdező?
Én nem tudom, hanyadik kerületbe laksz, azt viszont tusom, hogy a csepeli vietnámi G-Marketben majdnem mindig lehet ilyet kapni (de ha nem, akkor lehet kérni rendelésre).
Esetleg még tudom javasolni a Dunapanda áruházat (Budapest, Jegenye u. 26-28, 1107). Figyelem! A készlet náluk nagyon változó, ha nem vagy nagyker - ill. ha nem tudsz kínaiul - nem lehetséges rendelést leadni.
Esetleg a Pan Ya Asian food - a Dunapandától egy saroknyira (Budapest, Monori u. 5, 1101), kifejezetten koreai bolt (ahol mindig van kimcsi - én legalábbis mindig szoktam tenni a korai "shin ramyun" tésztákba).
Amit nem merek ajánlani, viszont szintén koreai-japán, az a Koreai-Japán üzlet a Rózsadomb Centerben (akinek a tulajdonosa egy dél-koreai illető). [link]
(Én csakis az olyan termékekért - pl. japán natto-ért - járok oda, amit sehol máshol nem tudok beszerezni ebben az országban, amúgy sanszos hogy árulnak ott mindenféle koreai leveseket is. Szerencsére a telefont náluk magyar nyelvű ember veszi fel, úgyhogy ott is lehet érdeklődni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!