Miért jó a Metro áruház?
Értem, hogy klubkártya meg mifütty kell hozzá, de miért éri meg odamenni vásárolni?
Miben jobb mint egy nagyteszkó?
Miben más?
Nagyobb a választék, különleges dolgok is vannak.
Ha csak az ár számít, ne ide menj.
A teszkónál mindenképpen jobb és leginkább egyedibb a választék, de a legtöbben (vállalkozók) nyilván azért részesítik előnyben, mert nem kell tökölni az áfa visszaigényléssel, hanem alapból áfa nélkül veszik meg a dolgokat.
Aki nagy tételben vásárol, és a havi költségvetése ráállt az áfa nélküli költségekre, az nem fog máshova menni, mert olyan mennyiségben azért egy 27%-os áfa durva pénzekbe kerül!
Ez az áfás dolog tényleg egy baromság:((
5-ös írja jól. (Tudom, mert könyvelő vagyok, vendéglátós és boltos ügyfeleim ott vásárolnak:)
Köszönöm a válaszokat.
Nem fogok elrohanni egy Metróba, mert hirtelen lehet.
Bár a tengeri herkentyűk miatt lehet elmegyek egyszer.
De mivel drágák ezért sajnos árérzékeny vagyok ebben.
Én magamnak járok oda bevásárolni. Hal és hús választéka és ára is nagyon jó illetve a mirelit gyümölcs és zöldség, a magvak, üdítők nagy tételben is jó áron vannak.
Nagy a választék.
Nekem útba esik, különben nem járnék oda, mert általánosságban nem egy olcsó bolt, ha nem hatalmas tételeket vesz az ember. De pl wc papírt, amit venni szoktam még akciósan is drágábban adják, mint az eurofamily.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!