Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Tibi csoki mint márka...

A Tibi csoki mint márka hogyan képes fentmaradni, hogyha mindenki utálja?

Figyelt kérdés

Komolyan mindenkitől azt hallom, hogy mennyire ehetetlen, meg itt a gyakorin is 10/9 válasz elutasítja egy Milka vs Boci vs Tibi kérdésnél.

És az áruk az nagyjából egyenlő.

Itt a Tibi 270 Ft, a Boci 280-300 ízesítéstől függően, a Milka pedig 300, de gyakran le van értékelve...

Én elég régen ettem már Tibit, de ahogy kb. senki, úgy általánosságban én sem szeretem.

De azért 2 változat van amit jónak tartok belőle... Az egyik az a 70%-os étcsokoládé, a másik pedig az ananászos. Bár az ananász "szósz" benne egy kissé szintetikus, s néha csípi a torkot, kategóriájában jobb mint a többi szerintem.

Dé nekem akkor is furcsa, hogy tényleg mindenkitől azt hallom, hogy mennyire utálja ennek a márkának a csokijait, érdeben nem is olcsóbb mint a konkurencia és mégis már több mint 20 éve létezik a márka...

Hogy lehet ez?

2019. júl. 1. 10:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Úgy, hogy nem mindenki utálja. Mi a családdal például megesszük, mert nincs vele semmi gondunk, de ha épp van a boltban Fin Carré, akkor azt választjuk. Ellenben a Milkát utáljuk, az utóbbi időben borzasztó lett az íze.
2019. júl. 1. 11:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a Tibit, nagyon ritkán veszek. Ehető, egyszer elmegy kategória volt mindegyik, amit eddig ettem, de semmiképpen sem mondtam volna rá, hogy hú de finom, ezután mindig ezt veszem. Viszont idősebb emberek gyakran veszik unokáknak ajándékba, mert ők inkább a Tibi, esetleg a Boci nevet jobban ismerik. Úgyhogy erre tippelek, hogy egyfajta nosztalgia miatt, megszokásból veszik az idősebbek, főleg a nagyszülők vagy vannak olyanok is, akiknek teljesen mindegy, mit vesznek, bár azok meg inkább megveszik a sajátmárkás, no name termékeket is.
2019. júl. 1. 11:44
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Én alapvetően egyik ízesített tejcsokival sem vagyok megelégedve, a legtöbb baromi édes. Talán a Boci az ami nincs túl édesítve bizonyos ízesítésűekre gondolok például a kókuszos boci csokira vagy a Rigó Jancsi változatra gondolok, meg a barackos-kekszes ízű is ehető még amit már régen ettem. Milka az nekem túlságosan édes nem is szeretem emiatt, abból egyedül a mogyoró darabkásat eszem meg, mert ez szerintem még ehető kategória. Egyébként én az esetek 90% ban csak az étcsokit eszem meg abból szerintem a Tibi csoki elég finom, legalább is nekem bejön.
2019. júl. 1. 11:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Először is nem önálló márka, hanem egy cég egyetlen termékkategóriája, így nem kell tudnia önállóan akkorát aratnia.

Másodszor, az hogy gyakorin mit mondanak az nem fedi a teljes lakosságot.

Harmadszor, a szegényebb réteg tuti veszi rendesen mert hát olcsó.

2019. júl. 1. 11:59
 15/19 anonim ***** válasza:
A Tibi csoki sok íze gluténmentes. Aki diétázik innen választ. A Boci és a Milka nyomokbanos..vagy búzalisztes, ami még rosszabb
2019. júl. 1. 12:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Életemben nem hallottam, hogy bárki utálná, de most belegondolva az is igaz, hogy vagy tizenöt éve nem ettem, azóta rossz lett?
2019. júl. 1. 12:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nem utálom :)) ufó vagyok Akor?

Sőt jobban szeretem mint a Bocit.

2019. júl. 1. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Én se szeretem a Tibit. Viszont múltkor rokonom hozott valódi svájci tejcsokit.. Na annak nyomába se érnek az itteni csokik. Még a svájci Lindt is finomabb.
2019. júl. 1. 18:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Én lindt,merci,csokijait illetve a Lidl,Aldi csokik is finomak,milka már nekem sem tetszik de Tibi,boci sem kedvencem .
2019. júl. 2. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!