Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell ezt a sütőformát...

Hogyan kell ezt a sütőformát használni? Esetleg valaki valamilyen receptet ismer hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat.

2019. jún. 12. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem szeretem szilikonban sütni, nekem budos, de lehet hogy csak az én orrommal van probléma. Zselet készítenék benne. Sütni amúgy olyat érdemes, ami nem emelkedik meg, tehát sütőpor nélküli tészták
2019. jún. 13. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a forma mousse desszertekhez kiváló. Semmiképpen nem tenném be a sütőbe, elvileg kibírja, de semmi értelme nem lenne.

Csinálj egy könnyű, tejszínes krémet, ami még nem tartja meg a formáját akkor, amikor elkészítetted és csak később dermed meg, abból tölts bele, majd tegyél bele előre kidermesztett és formára vágott zselét, vagy akár friss gyümölcsöt is. Még egy kicsi a krémből, úgy, hogy majdnem tele legyen, majd nagyon vékonyra sütött piskótából vágj ki egy kis darabot és azzal zárd le.

Ezt be kell tenni a fagyasztóba pár órára, mert csak akkor tudod kiszedni a formából, miután már fagyosra dermedt. Ha ez megvan, akkor rácsra teheted és glaze-zel bevonhatod.

Én nagyon szeretek ezzel a formával dolgozni, nagyon látványos és finom desszerteket lehet vee csinálni :)

2019. jún. 13. 14:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Köszönöm szépen a válaszod. Azt gondoltam, hogy ez a forma az, amivel szép desszerteket lehet készíteni.

Én szoktam másféle szilikonformákban sütni, nem érzek semmiféle szagot. Ezzel a formával kapcsolatban azért tettem fel a kérdést, mert ezt "kapni" fogom nemsokára, és -mivel nem látok rendesen, úgy nézem, két réteg van benne.De valahogy nem tudom elgondolni, hogy mit lehet ezzel kezdeni. Még egyszer köszönöm a válaszod.

2019. jún. 14. 21:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves Második!

Ahogy az előző kommentben is írtam, valóban desszertekre gondoltam, csak nem voltam biztos a dolgomban, köszönöm szépen a receptet és a segítséget, ha megérkezik a forma, rögtön ki fogom próbálni.

Neked is még egyszer köszönöm, most már majd csak elboldogulok vele valahogy.:)

2019. jún. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!