Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Burn vagy Hell? Melyiknek...

Burn vagy Hell? Melyiknek jobb az íze szerintetek?

Figyelt kérdés

2019. jún. 6. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hell
2019. jún. 8. 01:39
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a maga kategóriájában (vagyis összeségében az energia italok között) mindkettő jó, ha vesszük az ár per érték arányt.

Amúgy itt a Hell 199, a Burn meg 165 ft.

Nem tudom, hogy máshol hogy van...

Ha nem vesszük az ár/érték arányt, nekem akkor is jobban bejön egy picivel a Burn.

Viszont nekem a Nr1. az a redbull. Persze ezekhez képest sokkal drágább, talán többel is mint amennyivel jobb...

Ami meg megér egy misét talán, ha éppen nagyon olcsón adják, az szerintem a Watt.

Amúgy nem értek néhány válaszolót... Mi az pl., hogy valakinek a Hell a kedvence, állandóan azt issza, de a Burnt meg már meg sem bírja inni?

Ha ez egy Redbull vs. Monster dilemma lenne, akkor megérteném. Nem azért mert annyival jobb/rosszabb az egyik a másiknál, hanem mert nagyon nagyon mások... Viszont talán pont a Burn és a Hell az amelyik csak egy egész picivel különbözik, nagyon hasonlóak.

2019. jún. 8. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó rég nem ittam egyik klasszik verziót sem, Hellből általában Focus-t szoktam venni ha veszek, meg mostanában a természetesebb izű Monster Rehab-ot preferálom a tutti-fruttis energiaitalokkal szemben. A Hell klasszikot igazából szerettem régen, Burn-ből csak a külföldi klasszik verziót szeretem ami piros színű, meg ahogy valaki írta a Burn nagyon cukros, 15% cukortartalommal már ragad az ember szájához.
2019. jún. 12. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hűtéstől is függ. A burn hidegebben finomabb, a hell-nek meg elég a bolti hűtő hőmérséklet.:)
2019. jún. 13. 12:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Íze válogatja, de inkább Hell

Burnből a sour twistet imádom

2019. jún. 23. 11:21
 16/16 anonim válasza:
100%

Burn 165??? Itt 250 vagy 299 Ft.

Amúgy a Burn, sokkal finomabb, bár a lilát meg a rózsaszínt mát kivontákk, vagy én nem találok. Illetve a Hellben van valami, amit nem bír a gyomrom és fáj tőle (meg sokszor befingottam tőle akaratlanul bocs...). Gondolom valami összetevő, több fajta van, a Red Bullt sem tudom meginni pont ezért.

2019. nov. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!