Burn vagy Hell? Melyiknek jobb az íze szerintetek?
Szerintem a maga kategóriájában (vagyis összeségében az energia italok között) mindkettő jó, ha vesszük az ár per érték arányt.
Amúgy itt a Hell 199, a Burn meg 165 ft.
Nem tudom, hogy máshol hogy van...
Ha nem vesszük az ár/érték arányt, nekem akkor is jobban bejön egy picivel a Burn.
Viszont nekem a Nr1. az a redbull. Persze ezekhez képest sokkal drágább, talán többel is mint amennyivel jobb...
Ami meg megér egy misét talán, ha éppen nagyon olcsón adják, az szerintem a Watt.
Amúgy nem értek néhány válaszolót... Mi az pl., hogy valakinek a Hell a kedvence, állandóan azt issza, de a Burnt meg már meg sem bírja inni?
Ha ez egy Redbull vs. Monster dilemma lenne, akkor megérteném. Nem azért mert annyival jobb/rosszabb az egyik a másiknál, hanem mert nagyon nagyon mások... Viszont talán pont a Burn és a Hell az amelyik csak egy egész picivel különbözik, nagyon hasonlóak.
Íze válogatja, de inkább Hell
Burnből a sour twistet imádom
Burn 165??? Itt 250 vagy 299 Ft.
Amúgy a Burn, sokkal finomabb, bár a lilát meg a rózsaszínt mát kivontákk, vagy én nem találok. Illetve a Hellben van valami, amit nem bír a gyomrom és fáj tőle (meg sokszor befingottam tőle akaratlanul bocs...). Gondolom valami összetevő, több fajta van, a Red Bullt sem tudom meginni pont ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!