Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Együtt élek a párommal, 1 éve vagyunk együtt és nemrég költöztünk össze. Egy kis házba lakunk egy szegény tanyán viszont a probléma az a kaja. Nincs gázunk csak egy hűtőnk meg mikrónk emiatt minden nap szendvicset eszünk, nincs főtt étel, folyton fáj a hasunk wre nem tudunk menni csak hetente ez így nem jó. Tippeket szeretnék hogy holnap elmegyek bevásárolni és miket vegyek ami napokon keresztül jó vagy ilyen mikros kajás ötletek? Esetleg fagyasztos dolgokból mit lehet össze hozni? Kicsit szegényebbek vagyunk most kezdjuk a nagybetűs életet de a körülmények ellenére szeretnék jó barátnő lenni és enni adni neki ami nem száraz kaja. Ötletek?
2019. máj. 26. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy rezsót nem tudtok venni? Egy laposat már 5ezerért kaptok újonnan, 10-12-ért kétlaposat is. Kolisként évekig főztem rajta teljesen jól működnek
2019. máj. 26. 17:31
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Hogy hogy hetente tudtok WCre menni?
2019. máj. 26. 17:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Kéne valami rezsószerűség vagy gáztűzhely amin főzni tudsz, mert hosszú távon ez így nem túl komfortos.
2019. máj. 26. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
2019. máj. 26. 17:33
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Palackos gázrol még nem hallottál? Kifejtenéd, mi az oka a heti 1 WC-re járásnak?
2019. máj. 26. 17:44
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Egy tanyán simán lehet tüzet gyújtani és bográcsban meg lehet főzni szinte mindent.

Amellett rácson lehet grillezni,vagy nyárson sütni mindenfélét.

Közben gyűjteni egy palackos gázos tűzhelyre, ami a Vaterán, Jófogáson 5ezer Ft, vagy venni - ahogy írták is - egy rezsót.

2019. máj. 26. 17:54
 7/13 anonim ***** válasza:
88%

Attól, hoyg nem esztek fött ételt, még nem kell fájnia a hasatoknak és WC-re is naponta tudhattok menni.

Csak nem szalámit meg keyneret kell enni, hanem sok zöldségfélét is (nyersen, salátának), akkor nem lesz semmi bajotok többé.

MEg mikróban is rengeteg ételt el lehet készíteni, keress a rá a "mikrós receptek" címszóra, nagyon soakt fogsz találni!

2019. máj. 26. 18:09
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Áss egy 20cm-es gödröt, rakd körbe téglával, a közepére egy rácsot, gyűjts tüzet, dobd rá a fazekadat, lábosodat és a probléma megoldva. Én már palacsintát is sütöttem így egy kiránduláson.
2019. máj. 26. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon sok étel elkészítéséhez elegendő a mikró. Nekem is volt egy időszak az életemben, amikor nem volt más főzési lehetőségem, de mindig volt meleg étel az asztalon.

[link]

2019. máj. 26. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
31%

Atyaég!

Egy szros tűzhelyre nincs pénz, de net az van.Fas.za...

Egyébként nekünk kint van a műhelyben a régi tűzhely, lecseréltük, mert villanytűzhelyt akartam, így megvettük.

Ha Heves megye opció nektek, ingyen és bérmentve odaadom.

2019. máj. 27. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!