Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem csepeg a pálinka 85...

Jojo1200 kérdése:

Miért nem csepeg a pálinka 85 fokon csak 95 fokon?

Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 11:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok válogatni melyik válasz lehet a hiba oka.
2019. máj. 25. 16:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Képzeljétek meglett a hiba oka.
2019. máj. 25. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
És mi volt az? Mert első körben a leglogikusabb az, hogy kevés az alkohol a cefrében, bár ezt nem írtad, h első főzésnél vagy tisztázásnál indul meg 95 foknál... Egyébként első főzésnél 75-85 fok környékén ildomos elindulnia, tisztázásnál pedig akár már 60-65 foknál és 73-75 fok környékén be kellene állnia lassú folyásra megfelelő tüzelési intenzitás mellett.
2019. máj. 28. 07:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!