Ti mit szoktatok enni a mekibe, hogy jol lakjatok?
#10 multkor 5 sajtburgert ettem,mire jollaktam
#11 es nem vagyok elhizva(szerintem) (54kg)
17/L
Én először betolom a 2 tablettát, amit valamilyen burger címén adnak, utána kicsomagolom az otthonról hozott félkiló sültzsíros kenyeret zöldhagymával, hogy egyek is valamit.
Jó-jó, ez nem igaz!:)
Nem járok mekibe, mert nem vagyok olyan gazdag, hogy ott jóllakásig tudjak enni.(2x voltam)
16-os vagyok
és érdekelne, hogy ki az az elmeháborodott, aki szerint "nem hasznos", hogy nekem nincs annyi lóvém, hogy a mekiben jóllakjak?
Hívjon meg az idiótája és állja a a cehhet, miközben én bebizonyítom neki, hogy napi 9-10 kemény munkaóra után kieszem a szülei által adott zsebpénzéből!
Dupla sajtos mcroyal mcmenü plusz
Almás pite
Aktuális fagyi
175cm magas, 55kilós lány vagyok
Egy húsz darabos mekcsiken' egy nagy sült krumplival és egy fél lityi kólával nekem elég szokott lenni. De a mekibe csak akkor megyünk, ha valami miatt a feleségem nem tud ebédet főzni, és a gyerekek kikönyörgik, hogy menjünk a mekibe. Szóval évente 1-2 alkalom.
[Hurráááá, Apa főz. (Azaz mekiben ő fizet!)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!