Miért lett sárga a Burn?
Figyelt kérdés
Ugyanaz a csomagolás, ugyanaz a felirat, de a tartalom már nem piros, hanem sárga, és nem vegyesgyümölcs, hanem mezei tesco gazdaságos íz... MIÉRT?2010. júl. 5. 21:47
2/9 anonim válasza:
lehet h. összekeverték a kettőtXD felcserélték.
3/9 A kérdező kommentje:
Az íze is a tescosé lett. És mostmár szinte bárhol veszek burnt, nem az eredeti...
2010. júl. 5. 22:04
4/9 anonim válasza:
Kár,pedig szerettem mikor nem a szokásos tutifruttis íz volt.
5/9 anonim válasza:
Én nem figyeltem a színét, de az nekem is feltűnt, hogy olyan sz*r az íze, pedig nem is olyan rég ez volt a kedvencem:S Kb. 2 hónapja ittam ezelött utoljára burnt, csak ma megkívántam és vettem, de tök rossz volt, nem is bírtam meginni:S
6/9 anonim válasza:
régebben ez piros volt nem?Nekem bejön az íze, nem valami egészséges de néha jól jön.
7/9 A kérdező kommentje:
Ausztriában vettem egyet ma, az még mindig az eredeti piros... itthon viszont ilyet már sehol sem találtam. Mindenhol a sárga, tescos ízű van csak...
2010. júl. 7. 18:22
8/9 anonim válasza:
Tegnap nekem is rá kellett döbbennem, hogy oda a régi jó szín és íz. Pont azért szerettem ezt annyira, mert édesebb, és más volt, mint a többi. Nagy csalódás:(
9/9 anonim válasza:
Tesco gazdaságosnak ne nevezd a Burn-t szerintem, az a legdrágább energiaital, a szín meg nem tök mindegy?, az íz szerintem nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!