Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit mondjunk a gyereknek a...

Mit mondjunk a gyereknek a rántott halra?

Figyelt kérdés
2 éves kislány nem eszi meg a halat, mert tudja, hogy a hal az úszik.
2019. ápr. 5. 13:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Én gyerekkoromban nem akartam meg enni cukkinit ere anyukám azt mondta hogy hal megettem .cukkinit azóta is szeretem halat meg nem max halrudat.
2019. ápr. 6. 08:00
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Azt, hogy rántott hal. Ha nem akarja megenni, akkor nem kell megennie. Nem lesz a világon semmi baja, ha nem eszik halat. Majd eljön az idő, amikor még akarja kóstolni. Vagy nem, de akkor sincs semmi gond. Hazudni viszont nem kellene. Gondoljatok már bele, ti mit szólnátok, ha valami olyat etetnének meg veletek, amitől undorodtok?
2019. ápr. 6. 08:00
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

9-es: "Hagyd hogy ő maga döntse el akar-e állatokat ölni vagy sem."

HOL OLVASTAD, hogy erröl lenne szó? A gyerek a HALAT nem eszi, nem a húsféléket összességében!

2019. ápr. 6. 19:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg, hasznos választ! Mindenkinek igaza van abban, hogy nem kell erőltetni és hazudni sem. Még tényleg kicsi. Aztán ki tudja..lehet, hogy vegetáriánus mert a húst nem nagyon eszi, imádja a brokkolit és a borsót.:)
2019. ápr. 22. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!