Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi cidert kéne meginnom,...

Mennyi cidert kéne meginnom, hogy legyen valami hatása?

Figyelt kérdés

Nem szoktam alkoholt inni, nem voltam még részeg, de most ki szeretném próbálni. De nem szeretnék nagyon részeg lenni, csak annyira, hogy kicsit jól érezzem magam tőle.

Szerintetek hányat vegyek?

(lány vagyok)

2019. ápr. 3. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt ki kell tapasztalni. Régen úgy ittam mint a vizet. 4-5 simán lecsúszott 1 óra alatt és semmi bajom nem volt. Most 1 kell és totál kivagyok. Persze jó ideje nem iszok már.

És úgy képzeld el ezt, hogy 185cm magas, 90kilós pasi vagyok. Szóval, elvileg a tömegemnél fogva is bírnom kellene. De elszoktam tőle és nem megy. Vegyél vagy 3at és igyál anyit amennyit jónak látsz. Ha nem berugni szeretnél akkor elég.

2019. ápr. 3. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb 2-3. De már lehet az elsőt is meg fogod érezni.
2019. ápr. 3. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Cider? - azt öntsd vissza a lóba, és igyál normális bort. Mondjuk rosét, vagy édes fehéret, ilyesmit.
2019. ápr. 3. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tartom valószínűnek, hogy cidertől be tudnál rúgni, ahhoz rengeteg kéne.

Inkább igyál 1-2 felest, mellé meg kísérőnek mehet a cider, azt már lehet, hogy megéreznéd.

2019. ápr. 4. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Hidd el, egy vékonyabb és fiatalabb lány, aki még nem nagyon ivott, már az elsőt is meg fogja érezni. 2-3 után már kicsit spicces lesz, 5-6 után akár részeg is.
2019. ápr. 4. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
14 voltam és kb. 50 kiló, mikor életemben először berúgtam, és hidd el, a fentebb leírtnak a sokszorosa kellett. ;)
2019. ápr. 5. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!