Mennyien szeretik a nyúlhúst?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék egy kis közvélemény kutatást végezni, ha engedik az adminok. :)
A kérdés fent olvasható. Erre lennék kíváncsi.
Én szeretem nagyon a nyúlhúst. És Ti?
(Eszementek és ehhez hasonló lények hanyagoljanak az idióta válaszaikkal, ha lehet, köszönöm!)
2010. júl. 4. 13:43
1/30 anonim válasza:
Én nagyon! Fokhagymás nyúlcomb.. Nyami....
2/30 anonim válasza:
Én nem szeretem. Ízre nem megnyerő.
3/30 anonim válasza:
Én nem eszem meg:) (nem is tudom milyen az íze, így nem mondhatom azt, hogy nem ízlik..)
Lehet, hogy h.lye a felfogásom, de egy kacsát, csirkét, disznót, marhát nem sajnálok, nem azt nézem, hogy hú szegény. De egy nyúl, ló stb számomra kis házikedvencek, nem bírnám őket megenni:)
4/30 anonim válasza:
a leg finomabb állat sütve főve nagyon finom én tartok is egy párat szigoruan csak fogyaztásra
5/30 anonim válasza:
Én is szeretem, bár jobb lett volna az Ételek kategóriába tenni.
6/30 anonim válasza:
Én szeretem, de csak az otthon tartott nyulat, mert az ilyen bolti húsoknak nincs íze szerintem. Viszont az a "baj" hogy én a különböző húsok között nem érzem az ízbeli különbséget. Vagy ízlik, vagy nem xD
7/30 anonim válasza:
Én soha nem ettem nyúlhúst és nem is fogok. Nekem a nyúl túlságosan aranyos állat ahhoz, h megegyem. Ugyanúgy nem eszem disznót, marhát, kacsát, libát, lovat, stb.
8/30 anonim válasza:
nekünk van nyuszink is de nem enném meg
9/30 anonim válasza:
én se fogok soha nyúlhúst enni, tehát nem is szeretem.
10/30 anonim válasza:
Én is, tenyésztjük. Az elején aranyos, aztán mikor már megnyúlik, már nem babásak az arányok onnantól kezdve nagyon finom-sütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!