Emlékszik valaki erre a csokira?
A'80-'90-es években volt kapható, pici kis téglalap alakú E.T.csoki. Kék papírja volt.
Nagyon szerettem, és akárkinek említem, senki nem emlékszik rá.
Segítsetek, hogy bebizonyíthassam, hogy tényleg létezett ilyen. :)
Ha esetleg valaki képet is találna róla, nagyon hálás lennék érte.
E.T. volt a csoki neve.
E.T.,mint földönkívüli :)
ÉTcsoki volt az. Akkor voltam gyerek, tudnék róla, ha létezett volna, plusz '82-ben jött ki az ET és kizártnak tartom, hogy bármi is egy nyugati film nevét viselte (gondoljunk a jogdíjra is).
Mivel simán valami étcsokiról beszélünk, a márkája nélkül kideríthetetlen, hogy melyikre gondolsz.
Én se emlékszem rá, pedig a csokifogyasztási szokásaim alapján kellene :D A gugli se adott találatot:
De volt ilyen! Már lassan tényleg mindenki hülyének néz! :D
Méretre akkora volt, mint a táblás csokiból 1 kocka. Arany, vagy ezüst papírba volt, erre már nem emlékszem. A külső csomagolás kék volt, és nagy sárga betűkkel a közepén rá volt írva, hogy E.T.
ÉT :)
Nem nézlek hülyének, de szerintem rosszul olvastad. Gyerek voltál, az E.T. meg nagy durr volt, nem lehetetlen, hogy összekötötted.
Ha lenne ilyen, a net felhozná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!