Nektek mennyi megy el havonta?
Figyelt kérdés
..édesség félékre? Pl.csoki chips joghurt puding.. Nekünk kb 20e körül amit sokallok2019. márc. 11. 19:23
2/12 anonim válasza:
Uhh az tényleg sok. Nem csak anyagilag, de gondolj bele.. Az mennyi cukor?? Rettentően egészségtelen...
3/12 anonim válasza:
Nekem nincsen párom, így csak azt tudom mondani, hogy én mennyit költök ilyesmire. Ez olyan havi szinten 2000-3000 Forint lehet.
4/12 anonim válasza:
10-20 ezer .. Ez még az egészséges szint !
5/12 anonim válasza:
Natur joghurtra nagyjabol havi 1500 forint, de azt etelekhez hasznalom. A többi szarral meg ingyen sem mergeznem magam.
6/12 anonim válasza:
Étcsokit, diákcsemegét és ritkán cukormentes joghurtot veszünk. Kb. 3000-4000 per hó, két főre. Egészségtelen nasikat, édességeket nem veszünk, semmilyen cukros üdítőt nem iszunk. Pudingot pedig otthon főzünk.
7/12 anonim válasza:
Nekem kb. 1000 Ft. Páromnak kb. 2.000 Ft.
8/12 anonim válasza:
Nem eszek ilyeneket. Csirkemell, hal, tojás, rizs, zab, fagyasztott zöldség, kevés gyümölcs, ezek fogynak 90%-ban.
Legutóbb januárban vettem egy bacon-ös péksüteményt és talán havi átlag 1x vendégségben szoktam enni valamennyi chipset, de az sem egy egész zacskóval.
9/12 anonim válasza:
Oké, hogy 20 ezer, de hány főre? felnőtt? gyerek?
10/12 anonim válasza:
Édességre? Nulla. Minek?!
Joghurtból meg csak natúrt veszek.
Találj inkább értelmes célokat az életedben, és akkor nem kell azzal pótolnod az örömforrást, hogy felzabálsz egy mázsa cukrot és hatvanévesen majd elvisz a cukorbaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!