Hogyha csípőset eszek és iszok rá tejet, kaphatok tőle hasmenést?
Figyelt kérdés
azt tudom hogy elmulasztja állítólag a csípősséget a tej, de arra lennék kiváncsi hogy megy e a hasa az embernek tőle, mert még nem probáltam ki, csak láttam hogy az emberek a halálukon vannak és akkor kiveszik a hűtőből a tejet és jobb lesz nekik.#milk #fuckin hot!!
2019. márc. 7. 18:53
1/4 anonim válasza:
Ha egyébként nem kapsz tőle hasmenést akkor így se. Persze kérdés, hogy mi volt az a kaja, milyen pariban van a tejjel és ez a kettő veled. Szóval kétesélyes: vagy igen, vagy nem :-)
2/4 anonim válasza:
Embere válogatja. Én pl. bármit eszek vacsira, mindig iszok lefekvés előtt tejet. Tegnap pl. KFC csirkét vacsiztam csípős szósszal és tejet ittam utána, semmi bajom nem lett.
3/4 anonim válasza:
Mindkettőtől kaphatsz, külön külön.
A nagyon csípőstől is, az egész perisztartikádat megbolygatja, gyomor, és bélgörcsöket okozhat, és a mielőbbi megszabadulás érdekében a szervezet minél hamarabb szabadulni akar tőle.
A tejben lévő alkotóelemek lebontása meg felnőtt korban, (mikor természetes anyatejet már nem fogyasztunk)
akkor nehézkesebbé válik, ez önmagában ok lehet a hasmenésre. Ennek a súlyosabb, kóros verziója a laktózérzékenység, de enélkül, alapból se zökkenőmentes általában a tej megemésztése a legtöbb felnőtt embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!