2/4 anonim válasza:
A salátán maradt víz felhígitja az öntetet és ezért az íze nem olyan lesz, mint kéne. (Az öntet alatt nem az ecetes-cukros vizet kell érteni!)
Ezért ha a levelekröl eltünteted a vizet, sokkal finomabb lesz az eredmény. A saláta-centrifoga ezt teszi aránylag jó hatásfokkal.
3/4 anonim válasza:
A felesleges vizet eltávolítani róla. Nem csak klasszikus értelemben vett salátához, jó madársalátáhozc rukkolához stb. Pl ha szendvicsbe rakod őket se hiszem hogy azt akarod hogy eláztassa a kenyeret. Nagyobb mennyiséget lehet benne centrifugálni, nem kell a papírszalvéta.
4/4 anonim válasza:
Ha megmosás után csak leöntöd a vizet, akkor ha hirtelen nem is látod, de marad rajta, ha kicsit hagyod állni, akkor megint összegyűlik alatta. Ez nem túl jó, ha pl. egy salátát csinálsz.
Ha használod a centrifugát, akkor látni fogod, hogy még mennyi víz volt a levelek között, ami a leöntéssel nem jött ki.
Én mindig így csinálok salátát, tök jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!