Őrölt paprika allergia van?
Figyelt kérdés
Az az érdekes ha eszek bizonyos paprikás szalámit vagy kolbász akkor hányingerrel vagy hányással végződik.
De vannak olyan kolbász amitől nem fáj a hasam. Most ettem házi kolbász és kajak fáj a hasam. van valakinek erről tapasztalata?
2019. febr. 10. 19:07
1/5 anonim válasza:
Ott nem a paprika a ludas, hanem a baktériumok
2/5 anonim válasza:
Bármilyen adalék vagy fűszer is lehet.
3/5 anonim válasza:
Egy sima pörkölttől is fáj a hasad? Mert ha nem, akkor valami adalék lehet a ludas, amit egyes kolbászokba, füstölt áruba beleraknak! Figyeld meg, hogy melyik markájú kolbásszal van gondod, azt nem kell venni!
4/5 anonim válasza:
Nekem minden olyan ételtől ez van amiben fűszerpaprika van. Egy gulyáslevestől, pörkölt hányás van és kiütéses az arcom
5/5 A kérdező kommentje:
Marhapörkölttől is fájt a hasam és az ugyan azzal a paprikával volt csinálva mint a kolbász. Akkor csak a paprika lesz a ludas.. Ja, és a többi embernek semmi bajuk nem volt semelyiktől és nagyon ízlett nekik csak nekem rakott keresztbe... :(
2019. febr. 11. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!