Mitől ilyen a Cheetos chips?
Már rég érdekelt a téma, de logikus magyarázatot még sohasem találtam rá. Vegyük például a sajtos cheetost, mert általában azt eszem.
Hogy lehet az, hogy néha egy csomagban szép nagy szemek vannak, amibe élvezet beleharapni, néha meg az egész csomagban csak ilyen kis picikék vannak, amik szokatlanul kemények.
Mégha elvétve lenne pár pici, vagy fordítva, pár nagy, akkor érteném is. De így számomra nagyon nagy kérdés, hogy miről lehet néha nagyon finom nagyszemű, néha meg kis kemény a teljes csomagban.
Mert az adott zacskó minden darabja egy gyártósoron megy keresztül. Egy újabb betöltés mind élvezetes (a te szavaid szerint). Dolgoztam idénymunkán ilyen helyen (Chio), tudom a folyamatokat.
Szóval azért, mert kb. 20-100 raklapnyi csomagolt áru mind ugyanazzal az indítással-beállítással megy végig. Ha a labor elfogadja, akkor mehet az üzletekbe.
Vagy arrol van szo amit az elozo valaszolo irt, vagy esetleg arrol, hogy mas piacra szant termeket veszel. Nem lehet, hogy mas mas helyeken veszed es van kozuk olyan ami pl. a nyugat-europai piacra szant termeket forgalmaz?
Mert en is pont a Cheetosnal tapasztaltam, hogy peldaul amit Japanban kapni (jelenleg Japanban elek) az kis vekony, ropogosabb. Mig az otthoni az vastagabb, pufi "hurkak". Eloszor nagyon meglepodtem, hogy teljesen mas kinezetre is es alagra is, valamint az itteninek kicsit egyhebb az ize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!