Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a lényege ezeknek a videóknak?

Mi a lényege ezeknek a videóknak?

Figyelt kérdés

Láom hogy vannak youtubon olyan videók ahol különböző kajákat eszik egy adott személy.Nemélyik ember arcát nem látni.A legtobb gyors kaja (pizza,hamburger stb)

Mi értelme? én valahogy mindig megéhezem ha ilyen videót véletlenül meglátok

2019. febr. 2. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Reklám, pont ez a lényege álltalában, egy adott terméket így adnak el, akár milyen sz.r is a kaja ha van neki egy nagyon jó reklámja akkor nagyon sokan meg fogják venni.
2019. febr. 2. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

"én valahogy mindig megéhezem ha ilyen videót véletlenül meglátok"

Reklám és Téged már megfogtak.

2019. febr. 2. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Már leírták előttem, hogy miért...

Nálam az a baj, hogy elég itt késő este olvasgatnom az Ételek kategóriát, és máris megéhezem, pedig nem is reklám.:)

2019. febr. 3. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Japánban pl van egy lány, Kinoshita Yuka, 5 millió(!) feliratkozója van, és arról szól a csatornája, hogy eszik (meg elkészíti a kajákat). Egy családravaló kaját megeszik egymaga.

Nem tudom, ezért-e, de japánban (ázsiában) nagyon nagy szerepe van az étkezésnek, az ételnek.

Pl aki egyedül él/nincs családja, az leülhet egy ilyen adás elè (akár élő adásban is), leülhetsz “mellé”, és együtt esztek.

2019. febr. 3. 00:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnek ASMR videók is, bár azokban nem csak a gyorskaják mennek.
2019. febr. 3. 01:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Általában a legtobb videót japa2nok készítik... nezettseguk milliokat halad meg. Reklam szempontjabol tenyleg sok embert csábítani tud
2019. febr. 3. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!