Meg lehet enni holnap az étteremben vett és becsomagoltatott grill csirkemellet? Ma délben vettem, a hűtőben van. Holnap ebédre jól átmelegítve lehet?
Te minden ételt az elkészítést követő pár percben szoktál megenni?
SOHA életedben nem tettél még főtt ételt hűtőbe?
Persze, megeheted.
De étterembe (legalàbbis férjemmel mi) úgy jàr az ember, hogy ott fogyaszt, nekem ezért furcsa csak a kérdés.
Én soha nem tudok megenni egy egész adagot, de soha nem csomagoltatjuk be, pàromat ezzel lehetne elüldözni, hogy (szerinte) ott égessük magunkat hetente, hogy csomagoltatunk.
Mi nem szoktuk.
Mint ahogy az ember otthon sem a maradékot eszi, nem azt amibe màr beleevett.
De ez emberfüggő.
Ez hisztifüggő.
Én is hallottam már olyan hisztipistikről, akik nem eszik meg az előző napi kaját.
Attól ez még nem normális.
Szerinted ha nyàron elmegyünk ebédelni, valami tejszínes/tejfölös kaja a kocsiban álljon melegben, míg sétàlunk vagy bàrmi?
Vagy mikor 200 km-rel távolabb vagyunk az otthonunktól, akkor utaztassuk meg?
A pàrom végképp nem hisztis, 50-esként màr érdekes lenne.
Sokszor főzök naponta, de nincs probléma, ha marad màsnapra, az nem gond, de harmadik nap kinek van kedve azt enni?Senkinek.
Itt nem a kedv/ nem kedv kerdese all fenn, hanem h eheto e/ nem eheto.
3. nap is siman fogyaszthato egy helyesen Tárolt etel, az mas kerdes, hogy en is max 2 napig tudom jo izzel megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!