Debrecenben melyik boltban tudok bevásárlásért SZÉP kártyával fizetni?
" A második, legfeljebb 150.000 forint éves keretű zseb fő profilja a vendéglátás, erről melegkonyhás vendéglátóhelyeken fizethetünk. Ez a zseb akár egy családi körben eltöltött éttermi ebéd vagy vacsora, akár a napi munkahelyi étkezés kifizetésére használható, ami főként a lejáró maradványösszegek teljes felhasználásához jelent segítséget."
Húsbolt, bevásárlás nincs a felhasználhatóságban említve.
Kedves 1. válaszoló!
Igazán köszönöm a "hasznos" választ. Azt mondjuk nem értem hogy miért fecsérled válaszadásra az időd, amikor nincs birtokodban az információ..
Keress rá a hivatalos elfogadóhelyekre is, ott szerepelnek húsboltok, és kisebb ABC-k is. Olyan elfogadóhelyekre gondoltam ami nincs benne ebben a listában, mert az egyébként nem éppen naprakész.
Kedves 2.!
Köszi, igen én is ezek alapján próbálom megtalálni őket, de lehetnek új helyek amiről nem tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!