Ti csomagoltok a parotoknak/ferjeteknek ebedet? Mit szoktatok?
Soha nem csomagoltam, mindketten megoldottuk saját magunknak
Soha nem értettem miért kellene a páromnak kaját csomagolni mintha a gyerekem lenne vagy a cselédje lennék .
Remélem ezt akkor is így gondolod mikor "közös program" van és szépen fizeted a saját részed 100%-ban.
Jöhet a lepontozás, Népbíróság :)
Én házasságban élek és csomagolok a férjemnek.
És nem azért mert a "cselédje" vagyok, hanem ha ő csomagol magának az nem olyan gusztusos, nekem meg 5 perc és nem esik le a gyűrű az ujjamról.
Én nem szendvicseket rakok ebédre, hanem egy jól záródó műanyagban bármit el tud vinni, ezért főtt ételeket teszek.
Mivel hétvégén is dolgozik, ma rántott csirkemájat vitt petrezselymes krumplival és csemege uborkával. Tegnap sonkás tésztát, sajttal, tejföllel. Holnap paradicsomos káposzta lesz fasírttal, mert nagyon szereti.
(Én meg szeretem a virágokat, apró meglepetéseket, kedveskedéseket, amiket csak úgy, alkalomtól függetlenül kapok tőle.:)
Kérdező!
Bármit csomagolhatsz, ha úgy tudod csomagolni, hogy ne legyen minden maszatos.
Amit nem csomagolnék, azok a nagyon "illatos" kaják, hogy amikor melegíti, ne legyen mondjuk fokhagyma, vagy főtt tojás szagú az egész iroda.
Meg azok is kimaradnak, amiket nem lehet szépen enni, pl. körömpörkölt.
Ilyen szempontból gondold át és ha megvalósítod, meglátod, hogy milyen sokat fogtok spórolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!