Látott már valaki ilyen csokit? :D
Figyelt kérdés
Ilyet akarok szerezni, mivel az egyik ismerősömnek ez lenne az igazi, elsőrangú ajándék:D Látott már valaki valahol ilyet Pesten?
2010. jún. 28. 17:24
1/14 anonim válasza:
nem láttm még, de nekem is szerezzéééé, imádom az ilyen ínyecségeket! xD
3/14 anonim válasza:
Fúúúúúúúj. Igen a Nemzeti Vágtán az egyik sátorban ilyet árultak, ergo biztos lehet kapni valahol...nem tudom hol, gugli a barátod, gondolom ezúttal is segít.
4/14 A kérdező kommentje:
Másodiknál ott a megfejtés:D
2010. jún. 28. 17:32
5/14 anonim válasza:
Osztrákokkal is kóstoltattak ilyet.Nekik nagyon ízlett.
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem már az alapötlet is annyira undorító, hogy...hogy meg kell vennemXD
2010. jún. 28. 17:34
7/14 anonim válasza:
Biztos van olyan jó, mint a chillis kakaó!!
8/14 anonim válasza:
Á, nem láttam, az előző válaszoló tökéletes választ adott :D Ott van lent az oldalon, hogy árusító üzletek, egy csomó helyen lehet kapni Pesten...de várjunk csak, nekem is most volt a szülinapom, remélem, nem egy kedves ismerősöm vagy XDXD
9/14 anonim válasza:
Bár én nme szeretem az ét csokit, a chilis csoki isteni!
10/14 anonim válasza:
Na jó nekem a mogyorós csokitól is elment a szeretetem ezek után :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!