Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Mayák miként tartósíthatták...

A Mayák miként tartósíthatták le a burgonyát akár 5-10 évre is?

Figyelt kérdés

A Mayák miként tartósíthatták le a burgonyát akár 5-10 évre is?

Történelmi leírások szerint a mayàk képesek voltak rá az akkori tudásukkal hűtő és modern tartósítószerek hiányában is.



2018. dec. 28. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
2018. dec. 28. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szárítás.
2018. dec. 28. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A majákra gondolsz?

És miért írod nagybetűvel és ipszilonnal?!

2018. dec. 29. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
* maják
2018. dec. 30. 09:18
 5/5 anonim válasza:
2019. febr. 20. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!