Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az mitől lehet, hogy tejízűnek...

Az mitől lehet, hogy tejízűnek érzem a vizet?

Figyelt kérdés
Tudom, hülyén hangzik, de nem kamu: pár napja ha vizet iszom, tej ízt érzek. Erre van valami magyarázat? :'D

2018. dec. 16. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

És a tejet milyen ízűnek érzed? És ha tejet és vizet gyorsan felváltva egymás után kortyolgatod?

Oka sokféle lehet, pl. pszichés, vagy kimerültség, ideig rendellenesség...

2018. dec. 16. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A tejet is tejízűnek érzem, de kicsit eltér a "víz tejízétől". Amikor felváltva ittam, a tejet sósabbnak, a vizet pedig édesebbnek kezdtem érezni.
2018. dec. 16. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy elsőre azt tanácsolnám, pihenj sokat, hátha a fáradság miatt van ez.

Másrészt tudni kéne, van-e valami különös a tejhez való viszonyulásodban, esetleg valami miatt jelent-e többet neked, mint sok más dolog.

2018. dec. 16. 22:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Nem nagyon szeretem a tejet, de néha szoktam inni (vagyis főleg müzlivel enni), akkor jól is esik.
2018. dec. 16. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A tejet a benne lévő tejcukor miatt nem kellene sósabbnak érezni. Fogorvoshoz kéne elmenned, ha a víz édesebb mint a tej.
2018. dec. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!