Lehet kapni olyan húst, ami bizonyítottan normális körülmények között tartott állatokból származik? (pl farmról)
Városiként tudok-e olyan húst vásárolni, ami ellenőrizhetően és biztosan(!) nem a brutális ipari állattartásból származik, egész életükben kínzott, túlgyógyszerezett állatoktól? Hanem pl normálisan, szabad ég alatt, farmon tartott, rendes kajával etetett állatból, ami nincs telenyomva antibiotikummal?
Ha igen, akkor hol, melyik márkát keressem?
Biztos akkor lehetsz ha közvetlenül olyan gazdától veszed akit ismersz és tudod meg látod hogy normálisan tartja állatait.
Én így szoktam mézet venni, akiről tudom hogy nem teszi ki hőkezelésnek, ezért abban a mézben benne marad a teljes élettani hatása, nem mennek benne tönkre a fontos enzimek. Érezhetően erőt ad a fogyasztása.
Ugyanígy kapirgáló csirkék húsához és szintén kapirgáló tyúkok tojásához is hozzá lehet jutni.
Igen, lehet.
Ilyen pl. a Magyar Családi Gazdaság a Szentendrei szogeten vagy az Alemitta csirke a Beregben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!