Burgonyakroketthez mit ennétek ami nem hús?
Figyelt kérdés
Jöhet bármilyen megoldás,lehetőleg olcsó legyen,köszönöm :)2018. nov. 4. 11:05
1/12 anonim válasza:
Valami szószos illik a kroketthez. Ha olcsót és húsmenteset akarsz, akkor főzelék. Bár így még soha nem ettem.
3/12 anonim válasza:
Szárazbab főzeléket, kelkáposzta főzeléket, lencsefőzeléket. Gombapörköltet. Pulaót (én meg tudom enni a rizst is krumplival). Tojáspörköltet. Frankfurti levest akár. Vagy tejfölös-fokhagymás alapú dipet készítenék, és salátát hozzá, vmi kiadós fajtát.
4/12 anonim válasza:
Gombaporkolt, rántott karfiol, rántott gomba, tejszínes gombamartas, rautatuille, sajttal töltött rantott zeller,tojasporkolt, sutoben sült zöldségek, karfiol gratin
5/12 anonim válasza:
Gomba vadasan, gombapörkölt, sült padlizsán, lecsó, párolt zöldségek, rántott zöldségfélék, tojáspörkölt
6/12 anonim válasza:
Aki lepontozza a válaszokat, az meg tudná indokolni, miért? Mert az eddigi válaszok a kérdésre felelnek, hasznosítható ötletek, szóval OK nincs rá.
Ha csak unatkozol vagy ennyire telik az értelmi képességeidböl, akkor jöbb lenne, ha máshol élnéd ki magad!
9/12 anonim válasza:
Zöldséget, mert nekem a krokett a feltét, egy másik zsíros cuccal nekem fura lenne. Bár éppenséggel ehető hozzá sajt vagy tojás, de ha fehérje kell, akkor inkább lencsefőzelék.
10/12 anonim válasza:
Nekem bejön tükörtojáshoz a krokett. Akár fejes salátával, akár tartárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!