Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csapvíz vagy ásványvíz?

Csapvíz vagy ásványvíz?

Figyelt kérdés
Javarészt én csapvizet iszok,ásványvizet talán 1 litert egy héten.Nem szeretem cipelgetni a boltból,de főleg azért,mert úgy rémlik,hogy a sok ásványvíz sem jó,főleg ha sok benne az ásványi anyag.A csapvíz tisztított végül is,de az se a legjobb lehet.Te melyiket fogyasztod inkább ?
2018. okt. 31. 04:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, kihagytam, hogy a csapvíz nekem kicsit unalmas, úgyhogy ha épp nem teázom, kávézom vagy annyira szomjas vagyok, hogy simán iszom (ami nálam elég gyakori, iszonyúan tudok szomjazni, ha már pár órája nem ittam), akkor szódát fogyasztok, a szomszéd faluból hordom, cserés palacskok, ez nekem OK.
2018. okt. 31. 10:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kizàrólag àsvànyvíz amióta mérgezett lett a víz Domoszlón.

Én olyan beteg lettem, azt hittem kórhàz lesz a vége.

A lànyom meg pàrom azért úszta meg, mert àsvànyvizet ittak.

Imàdtam a csapvizet, de azóta nem iszom meg.

2018. okt. 31. 14:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szűrt csapvizet iszunk, nálunk sajnos másképp nem fogyasztható a víz.
2018. okt. 31. 18:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem túl finom a csapvíz, közvetlenül a csapból meg tudom ugyan inni, de ahhoz nem jó, hogy útközben magammal hurcolásszam, ezért kénytelen vagyok ásványvizet vinni mindenhova.
2018. okt. 31. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Mindenképpen ásványvíz. Soha nem innék csapvízet, én azt nem bírom meginni, egyszerűen rosszul vagyok tőle. A kollégiumban még fogat mosni is ásványvízzel szoktam, mert ha csapvízzel csinálom, akkor elhányom magam.
2018. okt. 31. 19:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, nagyon szerettem a csapvizet, de amit az a baktérium művelt velem, senkinek nem kívànom.

Volt 2 nap, mikor azt hittem, meghajlítom az ágynak a vaskeretét.

Pàrom volt olyan nap, hogy dolgozni se ment be, nem tudtuk mikor kell orvost hívni.

Én, aki gyerekkora óta nem làzasodik be, 40 fokos làzzal kínlódtam.

Úgyhogy a Heves Megyei Vízművek egy életre elvágtak bennem mindent.

A lànyomnak mindennap ásvànyvizet rakok be a suliba, nem engedem, hogy megigya.

Pedig nagyon jó víz volt itt, sajnàlom.

2018. okt. 31. 20:00
 17/17 anonim válasza:
Én gyakran buborékos ásványvizet iszok, a csapvíz nekem nem elég jó. Mármint nem minőségre, de hiányzik belőle a szénsav, ami jobban oltja nekem a szomjúságot.
2018. dec. 18. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!