Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Fiam mostanság sűrűn fogyasz...

A Fiam mostanság sűrűn fogyaszt joghurtot és szerecsendiót reszel bele. Mi ez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 17:46
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

Jó igaz, 25 grammnál vannak már durva hallucinációk, de előtte is narkotikumos hatású, már 5gramm is érezhető, de igazából testsúlytól függ az elfogyasztandó mennyiség.

Baja nem lesz tőle, hadd szórakozzon :) majd megúnja.

2010. jún. 24. 18:03
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

Atyavilág! Erről még soha nem hallottam. Néha szoktam a húslevesbe reszelni, nem sokat, csak hogy szebb színe legyen.

Hát akkor figyelned kellene, milyen sűrűn, és milyen mennyiségben teszi a joghurtba. A kérdéseden először meglepődtem, aztán a válaszokat olvasva megértettem az aggodalmad. Kérdezz rá a fiadra, miért így eszi, a válasza függ attól, milyen a viszony köztetek.

2010. jún. 24. 18:05
 13/52 anonim ***** válasza:
100%

ok, de ha megnézed egyidőben küldtük el az üzenetet így én még nem olvashattam.

Kérdező: valójában van ilyen saláta öntet is. És én húslevesbe szoktam reszelni.

És nincs semmi hatása, csak ízt ad. Nem tudom mennyi idős a fiad.

Most már az a kérdés, mi legyen a következő lépés. Mert lehet hogy tényleg csak az íze miatt. Azért eléggé kellemes fűszer

2010. jún. 24. 18:06
 14/52 A kérdező kommentje:
A jelenség ilyenkor az hogy leül felteszi a fejére a füllhalgatót és játszik a számítógépen...
2010. jún. 24. 18:07
 15/52 A kérdező kommentje:
Megnéztem hogy mit halgat.. valami Dj rush.. elképesztő gyors zene ahogy belehalgattam, akkor ez nem árt a gyereknek? engem nem zavar ha jól érzi magát, csak ne tegye tönkre az egészségét!
2010. jún. 24. 18:11
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

És ha nem csak az íze miatt? Akkor mi van? Komoly baja nem lesz tőle. Le lehet ülni vele beszélni róla, hogy miért csinálja, továbbá el lehet neki mondani, hogy had fogyassza, csak legyen őszinte veled szemben.

Ez a legjobb megoldás, még akkor is, ha netalántán illegális szer fogyasztásáról lenne a szó.

A tiltás, és az alaptalan aggodalom vezet leggyakrabban azokra az utakra, amitől leginkább védeni akarjuk szeretteinket ezekkel az eszközökkel.

Nem kell túl lihegni a dolgot, nem rosszabb mint egy üveg sör. Sőt.

2010. jún. 24. 18:12
 17/52 anonim ***** válasza:
42%
Hát nem értek hozzá, de Rush az techno nem? azt tartják rola drogos zene
2010. jún. 24. 18:13
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

vanak bizonyos zenlk, amik stimulálják az agyat. Nem hiába vannak ezek a zenék srakozóhelyeken. Valami olyasmi zene, hogy alig vann dallama főleg a basszus szól. De a fiatalok jobban tudják milyen stílus ez.

Elképzelhető, hogy a fiad mintegy elhiszi, hogy ettől be tud állni de én nem tartom valószínűnek.

Inkább az a kérdés, hogy miért akar ilyennek látszani.

Én most 33 éves vagyok és én is csináltam hasonlókat.

Csak én a haverokkal oregánót szívtam. :-)))

Hogy milyen fasza gyerekek vagyunk. Aztán egyszerűen kinőttem belőle.

2010. jún. 24. 18:15
 19/52 anonim ***** válasza:
39%

Úr Isten, de tájékozatlanok vagytok...:( Igen, tudatmódosító, de inkább mérgező, mert iszonyat szarul lesz tőle az ember.. Nem ér annyit, és hatása sem sok..szerintem egy nagy szar ha őszinte akarok lenni.

[link]

2010. jún. 24. 18:20
 20/52 anonim ***** válasza:
80%

Így jár aki mindent elhisz ami a neten van.

Nem ismered a szerecsendiót? Besameles rakott karfiolt mivel csinálod?

A szerecsendió fűszer, jónéhányat meg kéne enned, hogy ártson.

2010. jún. 24. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!