Nektek ciki a tescoban sárga címkès leértékelt dolgokat venni?
NEM ciki! Senkinek nem ciki! Fizetsz érte! Nem koldulod!
Neked is jó és a Tesco-nak is. Lehet pl.,hogy lejár aznap egy termék,de ha te ma megeszed,egészséges még és jól jártál,meg ők is,mert másnap már adhatják el,ha kevesebbet is,de keresnek még a terméken. Sokféle oka lehet annak,hogy miért akcióznak,de az jó a vevőnek! Beugrott a kép,amikor black friday napon egymást taposva futnak egy-egy akciós termékért az emberek,főleg nyugaton,na nekem az a viselkedésmód a ciki.Másokat letaposva megszerezni valamit. Teljesen tisztességes, jó dolog akciós terméket megvásárolni!
Dehogy ciki! Sőt, teljesen normális. Kevés a fizetés, az árucikkek drágák. Ők rakták ki olcsóbban, te ugyan úgy kifizeted, tehát megveszed.
Én személy szerint szoktam örülni, hogyha valamihez, amit szeretnék olcsóbban hozzá tudok jutni. A termék ugyan olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!