Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Most teljesen őszintén,...

Most teljesen őszintén, létezik olyan ember, aki tényleg szereti a sushit?

Figyelt kérdés
Nekem bevallhatjátok, hogy csak divatból eszitek..
2018. szept. 29. 11:04
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%

NAGYON odavagyok a sushiért. Nem tudok róla, hogy divat lenne, inkább az divat, hogy minden szerencsétlen emberre ráfogják, hogy divatból eszik úgy, ahogy. Legyen az sushi, vega/vegán étel vagy bármi. Nem is értem, miért ehet valaki divatból, mi abban a jó neki...? Nem mondom, hogy nincs olyan, s a nyájszellem is erős sokaknál, de kipróbálni érdekes étrendeket még OK lehet. S ez csak egyetlen étel, nagyon jó, jegyzem meg. Én magam már rég nem ettem sushit, de vannak alapanyagaim, majd csinálok. Vegát, mert a nem vega sushiból inkább csak a nyers lazacos és vörös tonhalas, vajhalas jön be, ahhoz pedig én nem jutok frissen. De szuperek a vega sushik is, szerencsére, csak kicsit kevésbé érdekesek. Azért a wasabi feldobja, csak sajna azt is átkozottul nehéz jót szerezni, nem mintha minden étteremben jóféle lenne :(

Úgyhogy igenis hidd el, rengeteg ember nagyon szereti a sushit. Sőt, ezt sem hitte el egyszer valaki, sok ember utálja a cukrot. Én is. Az édességeket nagyon szeretem, de a cukrot kerülöm, amennyire tudom, itthon soha nem eszem. A fogyókúrásban is vannak néha emberek, akik azt hiszik, hogy mások megfosztják magukat a jótól, csak mert kizárnak ezt-azt. Nem, az emberi ízlés sokféle.

A sushit inkább szeretni lehet, mint nem, sokkal érdekesebb ételek vannak, amiket szeretnek egyesek, pl. a zab :D Vagy az UHT tej.

2018. szept. 29. 15:59
 12/38 anonim ***** válasza:
83%
Ja, nem szeretem különösebben a rántott húst, 17 éáves korom óta elég sikeresen kerülöm. Nyilván finom, ha jó az alapanyag, de azt minek elrontani ilyesmivel? :D Inkább legyen pörkölt vagy sült :) Pedig szeretem a rántott dolgokat, de a húst nem. Ez meglepő? Szerintem nem. Sokan rühellik a húst is, én mindössze szinte sosem eszem, de a jó hús az jó. Csak ne bundázzák be, ha lehet.
2018. szept. 29. 16:00
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Normális sushit szerezem, bolti szarokat nem
2018. szept. 29. 16:14
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

Kérdezö: HÁROM kérdésem van.

1. Hány féle ételt szoktál enni - vagy az étrended kimerül a sült hús, pörkölt, rántott hús, lecsó szintben?

2. Ettél már egyáltalán sushit vagy csak HALLOTTÁL róla?

3. Ha netán ettél, akkor MILYET? Mert a készen kapható bolti közel ehetetlen, egy JÓ JAPÁN éttermi viszont kimondottan finom.

2018. szept. 29. 16:17
 15/38 A kérdező kommentje:

Kedves előző: Igen egy büdös magyar zsíros szájú paraszt vagyok, aki zsírt eszik nagykanállal.. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: mindent eszem, kivéve nyers húst/halat.

A Wasabiban ettem, és borzalmas volt.

2018. szept. 29. 16:35
 16/38 A kérdező kommentje:
Egyébként nem féltek attól, hogy férgesek lesztek nyers haltól? (Nyilván aki nem olyat eszik az ne válaszoljon..)
2018. szept. 29. 16:39
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

16

A Wasabi NEM egy autentikus hely. Javaslom a Takebayasnit vagy még inkább: a Fujit kipróbálásra.

2018. szept. 29. 16:39
 18/38 A kérdező kommentje:
Köszi, most épp babát várok, úgyhogy jelenleg nem aktuális a kipróbálása. De azért köszi.
2018. szept. 29. 16:41
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen.

Egyébként nem értem, hogy miért felfoghatalan, hogy másnak ízlik egy étel, ami neked nem, és tuti "csak divatból" eszik ...

2018. szept. 29. 16:43
 20/38 A kérdező kommentje:
Sok minden nem ízlik nekem, de nem csodálkozom rajta, hogy másnak igen. De a sushi (és a nyers dolgok) fogyasztását nem nagyon tudom felfogni. De megértettem, hogy nektek ízlik. Csak számomra olyan, mintha egy lakatlan szigeten lenne mindenféle undorító dolog, amit megesznek az emberek, mert nincs más. De azért ha arra sétálna egy csirke, vagy egy malac, akkor inkább azt ennék meg.. A sushival is így vagyok, hogy szerintem a legutolsó dolog, amit az embernek meg kellene ennie..ezért felfoghatatlan, hogy önszántából miért választja ezt az ember. Ennyi. Nem kell kiakadni..
2018. szept. 29. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!