Most teljesen őszintén, létezik olyan ember, aki tényleg szereti a sushit?
NAGYON odavagyok a sushiért. Nem tudok róla, hogy divat lenne, inkább az divat, hogy minden szerencsétlen emberre ráfogják, hogy divatból eszik úgy, ahogy. Legyen az sushi, vega/vegán étel vagy bármi. Nem is értem, miért ehet valaki divatból, mi abban a jó neki...? Nem mondom, hogy nincs olyan, s a nyájszellem is erős sokaknál, de kipróbálni érdekes étrendeket még OK lehet. S ez csak egyetlen étel, nagyon jó, jegyzem meg. Én magam már rég nem ettem sushit, de vannak alapanyagaim, majd csinálok. Vegát, mert a nem vega sushiból inkább csak a nyers lazacos és vörös tonhalas, vajhalas jön be, ahhoz pedig én nem jutok frissen. De szuperek a vega sushik is, szerencsére, csak kicsit kevésbé érdekesek. Azért a wasabi feldobja, csak sajna azt is átkozottul nehéz jót szerezni, nem mintha minden étteremben jóféle lenne :(
Úgyhogy igenis hidd el, rengeteg ember nagyon szereti a sushit. Sőt, ezt sem hitte el egyszer valaki, sok ember utálja a cukrot. Én is. Az édességeket nagyon szeretem, de a cukrot kerülöm, amennyire tudom, itthon soha nem eszem. A fogyókúrásban is vannak néha emberek, akik azt hiszik, hogy mások megfosztják magukat a jótól, csak mert kizárnak ezt-azt. Nem, az emberi ízlés sokféle.
A sushit inkább szeretni lehet, mint nem, sokkal érdekesebb ételek vannak, amiket szeretnek egyesek, pl. a zab :D Vagy az UHT tej.
Kérdezö: HÁROM kérdésem van.
1. Hány féle ételt szoktál enni - vagy az étrended kimerül a sült hús, pörkölt, rántott hús, lecsó szintben?
2. Ettél már egyáltalán sushit vagy csak HALLOTTÁL róla?
3. Ha netán ettél, akkor MILYET? Mert a készen kapható bolti közel ehetetlen, egy JÓ JAPÁN éttermi viszont kimondottan finom.
Kedves előző: Igen egy büdös magyar zsíros szájú paraszt vagyok, aki zsírt eszik nagykanállal.. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: mindent eszem, kivéve nyers húst/halat.
A Wasabiban ettem, és borzalmas volt.
16
A Wasabi NEM egy autentikus hely. Javaslom a Takebayasnit vagy még inkább: a Fujit kipróbálásra.
Szívesen.
Egyébként nem értem, hogy miért felfoghatalan, hogy másnak ízlik egy étel, ami neked nem, és tuti "csak divatból" eszik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!