Mennyi időközönként kell vizet inni?
Ha egy nap 3-4 liter vizet kell inni, azt mennyi időközönként kellene bevinni?
Egy óra, két óra?
Nem hiszem, hogy elő van írva. Nyilván egyszerre ne nagyon igyál litereket, ennyi.
Én 3 órán át is itt ülök a gépnél este, nem járkálok le óránként, max. néha lemegyek, megiszom egy nagy pohárral s felhozok egy másikkal, de az 5 percig ha tart... Ma már fél literes korsót hozok :D De soha nem aggódnék a vízivásom miatt, elég fejlett szomjúságérzetem van, rengeteget iszom.
De ülve nem kell minden 1-2 órában, csak mozgás vagy éneklés esetén, na akkor pár percenként is képes vagyok inni egy kortyot.
Hidratált legyél kellőképpen, az a fő. Nekem éjjel kimarad néha 10-11 óra is, mégsem kelek szomjasan, nem is szoktam sokat inni az ébrenlét első jópár órájában, valahogy máskor kívánom. Gondolom, a szervezetem tudja, mit csinál.
Na nehogymár hogy valakinek a víziváshoz is kérdést kelljen kiírnia...
Hihetetlen...
Neked szerintem elég lenne 1-2 hetente egy fél deci ...
Gratulálok .
Nekem 1,7 l vizet kell innom a súlyomhoz (51 kg) és mivel kávézom, kicsivel többet kb 2 litert. Én így osztom el:
6 - citromos víz (2 dl), kávé
8 - 1 pohár víz (4 dl)
10 - 1 pohár víz (6 dl)
12 - leves (8 dl), 1 pohár víz a második után (10 dl)
14 - 1 pohár víz (12 dl)
16 - 1 pohár víz (14 dl)
18 - 1 pohár víz (16 dl)
20 - 1 pohár víz (18 dl)
22 - 1 pohár tej (20 dl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!